Next Star 4K tv box,açılmıyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gezer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim.cihazı nasıl güncellediniz acaba.bendeki cihaz sisteminiz şu an güncel diyor.hiç güncelleme yapmadı.ayrıca güncellemenin herhangi bir farkı oldumu.
uyarı geldi güncelle dedim güncelledi. Ben herhangi bir gelişme farketmedim

Ben cihaza debloat yapmıştım ve cihaz yeniden başlatınca next yazısı geliyor sonra google geliyor ama launcher başlamıyor. Skywort dosyasını versiğiniz gibi yaptım ama cihaz malesef dediğiniz gibi reset konumuna geçmedi,yada ben yapamadım.

Bu yüzden elinde bana update.zip yada .img rom olacak şekilde paylaşım yapabilecek varsa çok mutlu olurum.

Ben cihaza debloat yapmıştım ve cihaz yeniden başlatınca next yazısı geliyor sonra google geliyor ama launcher başlamıyor. Skywort dosyasını versiğiniz gibi yaptım ama cihaz malesef dediğiniz gibi reset konumuna geçmedi,yada ben yapamadım.

Bu yüzden elinde bana update.zip yada .img rom olacak şekilde paylaşım yapabilecek varsa çok mutlu olurum.
Google yazısı geldiğinde usb flash belleği çıkartın.bende o şekilde oldu.yoksa cihaz sürekli açılış döngüsüne giriyor.rom dosyası maalesef yok.cihazın garantisi bittiyse uygun yazılımı bulmak gerekiyor slimbox tv gibi sitelerden.

Son düzenleme:
Next 4k stick skyworth zip dosyası var mı arkadaşlar

Next 4k stick skyworth zip dosyası var mı arkadaşlar

Next bu ürüne yazılım sayfasında dosyası geç inceleme linki dahi vermiyor Android ürünlere destek için fotolu seri no vesaire istiyor.
Skyworth zaten umutsuz vaka Direk ota güncellemeleri otomatik yapıyor.

Ben daha önce aradım bulamadım belki bilen arkadaş vardır yardımcı olur faydalanırız.

Next bu ürüne yazılım sayfasında dosyası geç inceleme linki dahi vermiyor Android ürünlere destek için fotolu seri no vesaire istiyor.
Skyworth zaten umutsuz vaka Direk ota güncellemeleri otomatik yapıyor.

Ben daha önce aradım bulamadım belki bilen arkadaş vardır yardımcı olur faydalanırız.
Google home u devre dışı bıraktık kumanda dan sıfırlama da olmuyor,

Google home u devre dışı bıraktık kumanda dan sıfırlama da olmuyor,
Önce usb klavye takabiliyorsanız bunla komutlara ulaşın.Olmuyorsa stick üzerinde igne deliği varsa içine girecek şekilde sert ataç vesaire türü ile bastırın hafiften tık gibi ses ve his olarak anlarsınız sonra adaptörü takın bekleyin recovery bölümünü gelince igneyi bırakın,factori reset altındaki menü vardı önce onu yapın sonra bunu yapmalısınız ve lakin bu kısımda kumanda aşagı yukarı ok ve okey tuşları önemli önemli bloutoot kumanda çalışmayacaktır usb klavye takabileceğiniz harici usb varsa takın sonra açın.Mouse tıklama tuşları çalışmaz sadece klavye.
Sticklerin için rf kod çözücü alıcı gözü genelinde yok.

Önce usb klavye takabiliyorsanız bunla komutlara ulaşın.Olmuyorsa stick üzerinde igne deliği varsa içine girecek şekilde sert ataç vesaire türü ile bastırın hafiften tık gibi ses ve his olarak anlarsınız sonra adaptörü takın bekleyin recovery bölümünü gelince igneyi bırakın,factori reset altındaki menü vardı önce onu yapın sonra bunu yapmalısınız ve lakin bu kısımda kumanda aşagı yukarı ok ve okey tuşları önemli önemli bloutoot kumanda çalışmayacaktır usb klavye takabileceğiniz harici usb varsa takın sonra açın.Mouse tıklama tuşları çalışmaz sadece klavye.
Sticklerin için rf kod çözücü alıcı gözü genelinde yok.
Üzerinde tuş ya da iğne deliği gibi birşey yok ama, Cihazı söküp içinden mi yapmak gerekiyor

Öncelikle usb takabileceğiniz giriş bunda miniusb olarak hem adaptör olarak mevcut görünüyor dolayısı ile
Üzerinde tuş ya da iğne deliği gibi birşey yok ama, Cihazı söküp içinden mi yapmak gerekiyor
Resimlere baktım Öncelikle usb takabileceğiniz giriş bunda miniusb olarak hem adaptör olarak mevcut görünüyor dolayısı ile bunu sağlamadan reseti bulmanın manası yok.

Next yazan yerin alt kısma doru beyaz nokta görünüyor bazı resimlerde boş delik.Orası olabilir.
Garantisi bitti ise aynen açabilirsiniz.

Bu üründe Önceliği kumandayı bir şekilde tanıtmaya uğraşınız.Ben kumanda çalışmıyor diye algılamıştım.Yada menüden resetlemeye uğraşınız.

Bahsettiğim Reset işlemi ile uğraşmayı klavye yoksa halledip en son çare olarak bakın.

Farklı resetleme yöntemi varsa yazılacaktır.

Son düzenleme:
Yazılım yüklenir mi cihaza usb çevirici yardımıyla

Yazılım atmak daha mantıklı olabilir mi

Yazılım yüklenir mi cihaza usb çevirici yardımıyla

Yazılım atmak daha mantıklı olabilir mi
Önceki mesajımda yazılıma dair bilği vermiştim.

Kumandayı kullanarak resetleme menüsüne ilerleme olmuyorsa farklı bir resetleme işlemide varsa yazılır,yoksa usb hub ayarlayıp klavye takılınca factory reset yeni yazılım atılmış gibi sıfırlama yapacağından sorunun çözümü için kumanda ile rahatça ilerleyebilirsiniz.

Önceki mesajımda yazılıma dair bilği vermiştim.

Kumandayı kullanarak resetleme menüsüne ilerleme olmuyorsa farklı bir resetleme işlemide varsa yazılır,yoksa usb hub ayarlayıp klavye takılınca factory reset yeni yazılım atılmış gibi sıfırlama yapacağından sorunun çözümü için kumanda ile rahatça ilerleyebilirsiniz.
Hocam bilmediğim için soruyorum ekran siyah ya usb hub takıp klavye ile nasıl sıfırlama yapıcam

Flash bellek kullanarak Kurtarma menüsüne nasıl girilir?

Skyworth klasörünü bir udisk/flash belleğe açın, USB 2.0'a bağlayın ve set üstü kutuyu yeniden başlatın veya açın. Önyüklemeden sonra, set üstü kutu Kurtarma menüsüne girecektir. Önerilen udisk/flash bellek formatı FAT32'dir.
menüsüne girdikten sonra udisk/flash belleği çıkarın.

Kurtarma Modu :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
(707 bayt) 👈

Set üstü kutu önyükleme döngüsünde takılı kalırsa fabrika ayarlarına sıfırlama yöntemi.

Skyworth klasörünü bir udisk/flash belleğe açın, tamamen kapalı bir set üstü kutunun USB 2.0'ına bağlayın. Set üstü kutu tekrar açıldığında sıfırlama komutu otomatik olarak çalıştırılacaktır.
Önerilen udisk/flash bellek formatı FAT32'dir.
Bu yöntem, set üstü kutu düzgün çalışıyorsa da sıfırlama için kullanılabilir; udisk/flash belleği bağladıktan sonra yeniden başlatmanız gerekir.
Not: Set üstü kutu, kutudan çıktığı haliyle değil, en son güncellemeden gelen yazılım ayarlarına sıfırlanacaktır .

Fabrika Ayarlarına Sıfırlama :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
(160 bayt) 👈

Sorumluluk tabi ki sizlere aittir. İşlemleri ona göre yapınız.

Son düzenleme:
Stick cihaz için,,,
Usb dönüştürücüyü adaptör girişli şekilde bulabilirseniz anlatılan yönergeyi uygulayabilir ve kumanda çalışırsa şansa desemde emin değilim yoksa bu işlemede klavye şart veya direk reset butonunu bulursanız yazılımsal uğraşmadan alt menüde cashe yazıyordu o menüyü ve factory reset tavsiye ederim o şekilde cihazı kurtarırsınız.
Bunlara gerek kalmadan bir resetleme işlemi yolu varsada bilğim dahilinde değil.Garantisi bitti ise kapağı söküp butona bakılabilir.

Herseyden önce, kumandanın pillerini yenileyip bir deneme yapın. Nextstar 4 K da başına gelmiş, çok uğraşmış biri olarak söylüyorum..

Stick cihaz için,,,
Usb dönüştürücüyü adaptör girişli şekilde bulabilirseniz anlatılan yönergeyi uygulayabilir ve kumanda çalışırsa şansa desemde emin değilim yoksa bu işlemede klavye şart veya direk reset butonunu bulursanız yazılımsal uğraşmadan alt menüde cashe yazıyordu o menüyü ve factory reset tavsiye ederim o şekilde cihazı kurtarırsınız.
Bunlara gerek kalmadan bir resetleme işlemi yolu varsada bilğim dahilinde değil.Garantisi bitti ise kapağı söküp butona bakılabilir.
Sanırım klavyesiz kurtarma mümkün değil gibi birşey. Farklı cihazlara baktım, hep Y kablo tarzı bir kablo ve klavyele açılabilmiş. Boot ederken alt ok+ enter ya da F4 tuşuyla.

İlginç olan, bir kullanıcı yanlışlıkla recovery ye girmiş ve çıkamamış ama nasıl girdiğinden bahsetmemiş. Sanırım kombinasyonu o da anlamadı

1000142968.png

Stick resminde delik var o reset tuşu için olabilir kanısındayım.Yazdığın bilği dogru ise Diğer türlü dediğin gibi klavye ile o tuşlar denenmeli.
Android çalışırken hatalı bir işlem olduysa kendiliğinden girmiş olabilir.Diğer türlü resimde yazana göre sanırım açılış hatası oluşmuş gibi şansa girmiş.
Resimdeki hali ile entere basamazsan çıkamazsın.
Data cashe menüsüde yokmuş direkt factori reset eklenmiş.
Rf kumanda özelliği olmadığı için aşagı yukarı tuşlar şart.

Stick resminde delik var o reset tuşu için olabilir kanısındayım.Yazdığın bilği dogru ise Diğer türlü dediğin gibi klavye ile o tuşlar denenmeli.
Android çalışırken hatalı bir işlem olduysa kendiliğinden girmiş olabilir.Diğer türlü resimde yazana göre sanırım açılış hatası oluşmuş gibi şansa girmiş.
Resimdeki hali ile entere basamazsan çıkamazsın.
Data cashe menüsüde yokmuş direkt factori reset eklenmiş.
Rf kumanda özelliği olmadığı için aşagı yukarı tuşlar şart.
Hocam benim cihaz da next stick ve reset tuşu, yuvası kesinlikle yok

Geri