Next Star 4K tv box,açılmıyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gezer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam aynı sorun bende de oldu. Menu Home tuşu yani ev tuşuna mı devamlı basmak gerekiyor. Ben basınca bir şey olmuyor. Böyle bir yere mi girdiniz?

Fımanın şu tavsıyesini deneyın,
Arkadaşlar,
Sorunu çözdum. Fırma benı telefonla aradı. Ilk olarak, cıhaza yakınlarda proğram yukledınızmı dediler. Sonrada, reset /sıfırlama yöntemini anlattılar.
Cıhaz açılırken, menu /Home tusuna devamlı basın, (bana, GOOGLE Tv yazısı cıkınca dedıler ama olmadı) Ekran açılınca , Ayaralar /hakkdında/ sıfırlama yaparak, cıhazı yenıden kurunuz.
Yüklediğiniz proğramlarada dıkkat edıniz.
Kumandanın pillerini yenileyin.

Olmazsa, ekledıım proramı, USB bellege yukleyın, cıhaz takın. Cıhaz, resetlenıyor bıısı cıkınca
belleği cıkarın. Yönlendırmeleri taıp edip, sıfırlayın.

Fımanın şu tavsıyesini deneyın,
Arkadaşlar,
Sorunu çözdum. Fırma benı telefonla aradı. Ilk olarak, cıhaza yakınlarda proğram yukledınızmı dediler. Sonrada, reset /sıfırlama yöntemini anlattılar.
Cıhaz açılırken, menu /Home tusuna devamlı basın, (bana, GOOGLE Tv yazısı cıkınca dedıler ama olmadı) Ekran açılınca , Ayaralar /hakkdında/ sıfırlama yaparak, cıhazı yenıden kurunuz.
Yüklediğiniz proğramlarada dıkkat edıniz.
Kumandanın pillerini yenileyin.

Olmazsa, ekledıım proramı, USB bellege yukleyın, cıhaz takın. Cıhaz, resetlenıyor bıısı cıkınca
belleği cıkarın. Yönlendırmeleri taıp edip, sıfırlayın.
ilki olmadı ya programı atabilir misiniz

Dosya eklıyemedım. Maıl adresını verırsen yollıyayaım.

Hocam aynı sorun bende de oldu. Menu Home tuşu yani ev tuşuna mı devamlı basmak gerekiyor. Ben basınca bir şey olmuyor. Böyle bir yere mi gi
Hocam aynı sorun bende de oldu. Menu Home tuşu yani ev tuşuna mı devamlı basmak gerekiyor. Ben basınca bir şey olmuyor. Böyle bir yere mi girdiniz?

Resim'de Faktor data reset yazan yere tıklarsan,Fabrika ayarlarina döner.hepsi sıfirlanır.

Doğru diyorsunuz ama fotosunu gönderdiğim yere giremiyorum. @kancasis

Arkadaşlar benim başıma geldi cihazım nextstar 4K tvboxtır home tuşuna google görüntüsü kayboluncaya kadar basılı tutun kaybolduğunda bırakın ve cihazın açılmasını bekleyin açılması 10-15 dakika kadar sürüyor

bende aynı sorunu yaşıyorum vatron usta yada kimde varsa bana da dosyayı atar mısınız güncelleme deneyeyim . [email protected]

bende hallettim sabahtan beri açtım kapadım kumanda pil yeniledim eşleştirdim vs derken açıldı sonunda nasıl oldu bende anlamadım teşekkürler genede

Brick olmazsa kurtarılır diye biliyorum

Merhaba arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum sizin yaşadınız sorunu bende yaşıyorum. Bu bahsettiğiniz programı benimlede paylaşır mısınız! Lütfen [email protected]

Merhaba arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum sizin yaşadınız sorunu bende yaşıyorum. Bu bahsettiğiniz programı benimlede paylaşır mısınız! Lütfen [email protected]

Dosyayı rardan çıkartıp.skyworth klasörünü usb belleğin ana dizinine atın.

Cihazın adaptörü prize takılı değilken, usb yi cihaza takın. Ve cihazın adaptörünü prize takın

açılışta usb dosya okuma izini isterse ver(tıkla)

cihaz açıldıktan sonra kumanda eşleşmeye veya google yazısı geldiğinde usb yi çıkart.yoksa sürekli döngüye giriyor.
siliniyor ibaresi görünecektir. Ondan sonra cihaz tekrar kapanıp açılacak ve yeniden kurulum başlayacaktır.
Bol şans.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu cihaza hiç güncelleme geldimi.android 11 de kaldı.

Arkadaşlar bu cihaza hiç güncelleme geldimi.android 11 de kaldı.
evet benim yazilim android 14. cihazi ilk ciktigindan beri kullaniyorum. kasiyor ama bundan once mi box 1 vardi o da kasiyordu. benim bahsettim kasma macbook air m1 ve iphone 17’ye gore. birde cihazi monitor alip mutlaka monitorun kendi verdigi kablo ile kullanin cunku kendi kablosu monitor’u acayip isitiyor. burada bir suru insan bir suru sorun yazmis ben bu yazdiklarim disinda hic sorun yasamadim

Dosyayı rardan çıkartıp.skyworth klasörünü usb belleğin ana dizinine atın.

Cihazın adaptörü prize takılı değilken, usb yi cihaza takın. Ve cihazın adaptörünü prize takın

açılışta usb dosya okuma izini isterse ver(tıkla)

cihaz açıldıktan sonra kumanda eşleşmeye veya google yazısı geldiğinde usb yi çıkart.yoksa sürekli döngüye giriyor.
siliniyor ibaresi görünecektir. Ondan sonra cihaz tekrar kapanıp açılacak ve yeniden kurulum başlayacaktır.
Bol şans.
Teşekkürler deneyeceğim :)

Birde bu cihazın img dosyasını alıp paylaşabilecek varmı Burn tool ile rom atmak için.

Cihaza bilmediğiniz uygulama & program yüklerseniz her türlü sorunu yaşarsınız.

Cihaza bilmediğiniz uygulama & program yüklerseniz her türlü sorunu yaşarsınız.
bende sürekli cricfy ve klonları yüklü hiç sorun yaşamadım. cloudstream çıkmadan da mobilism'den bulup bee tv ve filmplus kullanıyordum.

evet benim yazilim android 14. cihazi ilk ciktigindan beri kullaniyorum. kasiyor ama bundan once mi box 1 vardi o da kasiyordu. benim bahsettim kasma macbook air m1 ve iphone 17’ye gore. birde cihazi monitor alip mutlaka monitorun kendi verdigi kablo ile kullanin cunku kendi kablosu monitor’u acayip isitiyor. burada bir suru insan bir suru sorun yazmis ben bu yazdiklarim disinda hic sorun yasamadim
Teşekkür ederim.cihazı nasıl güncellediniz acaba.bendeki "cihaz sisteminiz şu an güncel" diyor.(andrid 11 ) cihazı aldığımdan beri hiç güncelleme yapmadı.aslında bana tuhaf geldi bu durum bazı cihazlara güncelleme gelip bazılarına gelmemesi.çokta önemli değil benim için kullandığımız programlar zaten belli.çalışsın yeter.ayrıca güncellemenin herhangi bir farkı oldumu.

Son düzenleme:

Geri