Next Star 4K tv box,açılmıyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gezer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Önceki yorumlarından biliyorum.

İçini açıp baktıysan eminsen Next adını yazsada sonuçta Oem statüdeki bir ürün reset tuşu olmaması normal denilebilir.

Merhaba arkadaşlar NextStar 4k TV box NextStar 4k yazısından sonra Google logosunda kalıyor açılmıyor skyworth.zip dosyasını zip'den çıkartıp USB belleğe Sarı dosya şeklinde attım bütün talimatları ve çeşitli yöntemler denedim olmadı yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim

Cihazda önceden usb moddaki geliştirici seçenekler açıksa bahsettiğiniz işlem yarayamabiliyor.
Cihazın reset tuşuna basılı tutup fişi takınız boot kurtarma menüsü açılacaktır faktori reset yapınız restart ediniz yada fişi çekip yeniden takınız.
Olmaz ise usb belleğe bulursanız son ota dosyasını usb ye yükleyiniz ve yine resetle boota giriniz.Usb ile update seçeneğine giriniz işlemi yapınız.
Bloutoht kumanda işe yaramaz usb klavye yada rf kumanda usb den girişlide olur şart.
Her şekilde olumsuzluk ve Boot menüsü veya next ekranda kalırsa açılmazsa pc ile yazılım gerektirebilir buda servise gitmesi demektir.

Cihazda önceden usb moddaki geliştirici seçenekler açıksa bahsettiğiniz işlem yarayamabiliyor.
Cihazın reset tuşuna basılı tutup fişi takınız boot kurtarma menüsü açılacaktır faktori reset yapınız restart ediniz yada fişi çekip yeniden takınız.
Olmaz ise usb belleğe bulursanız son ota dosyasını usb ye yükleyiniz ve yine resetle boota giriniz.Usb ile update seçeneğine giriniz işlemi yapınız.
Bloutoht kumanda işe yaramaz usb klavye yada rf kumanda usb den girişlide olur şart.
Her şekilde olumsuzluk ve Boot menüsü veya next ekranda kalırsa açılmazsa pc ile yazılım gerektirebilir buda servise gitmesi demektir.
Cihazda reset tuşu yok maalesef

Cihazda reset tuşu yok maalesef
Cihazdan elimde olmadığı için klasik standr sayılan şekilde aktarmıştım.Boot alanı bu cihaz içinde geçerli sadece boot için farklı birr gizliliğe gidilmiş görünüyor yapacak bişi yok.Şimdi baktım.Anakart üzerinde bulunur lakin dış görselinde evet reset için delik görünmüyor ve ses girişide yok.

Resimlerdeki şekilde denemelerlede olmaz ise mecburen servise vermeniz gerekiyor.Aklı olan insanların paylaştığını toplayıp aklı olduğunu söyleyen googledan alıntıdır. ;) :ROFLMAO:
İR kumanda şart gibi görünüyor.Prize takmadan basılı tutulması gereken kısımları takip ediniz.
Ekran görüntüsü 2026-10-03 225731.pngEkran görüntüsü 2026-10-03 230101.png

Böyle cihazları aç-kapa yapmayın.standby modunda kullanınki ömrü uzun olsun ,benim kişisel fikrim bu.bi cihaza her elektrik akımı girip ciktinda cihazın ömrü kısalıyor.

Böyle cihazları aç-kapa yapmayın.standby modunda kullanınki ömrü uzun olsun ,benim kişisel fikrim bu.bi cihaza her elektrik akımı girip ciktinda cihazın ömrü kısalıyor.
Her iki şekildede değişen durum yapısal mantığına göre değişmez.Elektirik hatası olacaksa yanlış voltaj verilmesi yada adaptörün akımı veremeyişi,düşük akımda oolması,filtre kondansatör bozukluğu,220 giriş filtresinin olmaması ile alakalıdır.Kısaca 220 bölümündeki devre kalitesiyle alakalıdr.
220 her verilişinde bu bölüm etkilenir çıkış yapısal olarak sabit voltaja ayarlıdır.220 girşteki filtre çıkıştaki doğru akım kalitesinide artırır.Çıkıştaki voltajı değiştirmez cihaza gerekeni sunar o kadar.
Test için kullandığım boxlar buna karşı savaş veriyor acımıyorum doğrusu.Adpatör takılı olduğu sürece aç kapamanında zararı olmaz aslında ram temizliğinede faydalı denilebilir.Adpatör takılıp sökmede zten pek yapılan durum değildir sanırım yapılsada yazdıklarım geçerlidir.

Yinede inkar edilemez şekilde stand-by durumu mantığı gereği her şekilde tavsiye edilir yoksa artı bir degeri yoktur amacı açılışta hemen kaldığı yere gelmesi olsada uzun süreli stand-by durumunda bazı boxlar yeniden başlar değişen bişi olmaz.
Nacizane olarak 220 olayı 35 yıllık Tecrübe ile sabittir. ;) 😌

Son düzenleme:
Konuyu okuyanlar
2 saat 17 dk

Geri