Nexstar Pro 4k Hata mıydı?

Aynen kumanda google kumanda tuner olmayan versiyon hem düz hem prosu iki model satışa sınmuşlar. Fiyatıda uygun .
3-5 gün önce yeni bir cihaz aldım aldıktan sonra gördüm bu cihazı, yoksa bunu alırdım. Kapıdan öylesine fiyat sordum 1.800 felan dediler sanırım pro olanına.

Yeni ne aldınız. Sizde yeni güncel boxlar vardı?
Valla reis en son 4/32 sunplus aldım, eski bildiğim bi cihaz dı zaten. Öncesinde Alpsmart almıştım Antalya'ya giderken yanımda götürdüm arkadaşa hediye ettim. Önümüzdeki süreçte Raspberry işlerine girmeyi düşünüyorum. Elimde olanlar: next start pro4k, sunplus,mi stick şimdilik.

Valla reis en son 4/32 sunplus aldım, eski bildiğim bi cihaz dı zaten. Öncesinde Alpsmart almıştım Antalya'ya giderken yanımda götürdüm arkadaşa hediye ettim. Önümüzdeki süreçte Raspberry işlerine girmeyi düşünüyorum.
Yıl sonuna doğru yeni cihazlar çıkacak g31 g52 ler bitti artık. yapay zekalı wifi 7 li çok hızlı rom ve ramli . Yeni yıl başlarınada sarkabilir BEN beklemedeyim. Nova homatics fobemle devam şu an.

yemini suyunu vericeksin

2 cihaz da aynı özellikler aynı android vs filan olup görüntü kalitesi daha iyi nasıl olabilir ya göz ne görmek isterse onu görür en beğenmediğin kişi bile görmek istedikten sonra güzel görünür :D
Elektronik altyapım zayıftır. Dijital sinyal wifiden cihaza geliyor, cihaz da bunu tv ye yine djital olarak HDMI üzerinden, 100111011 gibi aktarıyor. Daha net görüntü nasıl oluyor, mesela, sayıların yerleri mi değişiyor😂
Hep aynı örneği veririm, elimizdeki pdf dosyasını eski telefondan gönderince bulanık, güçlü pc den gönderince daha mı net çıkar?

Elektronik altyapım zayıftır. Dijital sinyal wifiden cihaza geliyor, cihaz da bunu tv ye yine djital olarak HDMI üzerinden, 100111011 gibi aktarıyor. Daha net görüntü nasıl oluyor, mesela, sayıların yerleri mi değişiyor😂
Hep aynı örneği veririm, elimizdeki pdf dosyasını eski telefondan gönderince bulanık, güçlü pc den gönderince daha mı net çıkar?
Bant genişiliği çözünürlük piksel cd kandela hz hertz bu başlıklar görüntü teknolojilerde önemlidir.
Şu an çopu kişi 300 cd kandela 8 bit 60hz tv kullanıyor. 550cd candela 200hz 12 bit tv de görüntüyü size göstersem hadi be dersiniz.

Benzin mazot aynı arabalar motor güçlerine göre hızlı daha hızlı çok hızlı diye ayrılıyor. Teknolojide böyle

Son düzenleme:
Bant genişiliği çözünürlük piksel cd kandela hz hertz bu başlıklar görüntü teknolojilerde önemlidir.
Şu an çopu kişi 300 cd kandela 8 bit 60hz tv kullanıyor. 550cd candela 200hz 12 bit tv de görüntüyü size göstersem hadi be dersiniz.

Benzin mazot aynı arabalar motor güçlerine göre hızlı daha hızlı çok hızlı diye ayrılıyor. Teknolojide böyle
Yok, onu anlıyorum da, sinyal esas tv kartında işleniyor diye biliyorum. Yanlışsa günahı albaninin boynuna😁 yoksa dizel benzin olayını bilirim meslek/eğitim icabı. Bakın siz de tv den bahsediyorsunuz, ben tv box bu kadar fark etmez diyorum. Mesela bitrate artıyor mu box iyi olunca?

Son düzenleme:
Yok, onu anlıyorum da, sinyal esas tv kartında işleniyor diye biliyorum. Yanlışsa günahı albaninin boynuna😁 yoksa dizel benzin olayını bilirim meslek/eğitim icabı. Bakın siz de tv den bahsediyorsunuz, ben tv box bu kadar fark etmez diyorum. Mesela bitrate artıyor mu box iyi olunca?
O bitrate, Kablosuz iletimse box larda wifi kartı wifi 4 5 6 6e 7 hangisini destekliyorsa veri hızı ona göre değişir modem wifi 6 yada 7 en son 7 dir teknolojiyi deatekliyor boxda 6 yada 7 yi destekliyorsa veri hızı çok stabil ve hızlı olur. Burada o verinin işlenmesi için boxların işlemci, ram, grafik kartı ve yazılım ların güncel son teknolojiye yakın olması gerekir. Bıoxlarda ram işlemci grafik kartı yazılım farkları vardır. Bu donanımların özelliklerine göre daha iyi performans görüntü ses alırsınız. Tvye harici medya bağlıyorsunuz tvnin özellikleride önemli boxların özellikleri deateklemesi gerekir. Tüplü tvye 4 k box takmanın saçma olması gibi.

Harici cihaz bağlandığında görüntü bağlanan cihazın yani boxların içinde yer alan g31 yada g52 grafik yongası işler. Tv nin paneli görüntüyü verir siyali aktarır.Tv nin grafik yongası arka planda kalır

albani derken siz konulara yabancısınız fakat takip ettiğiniz kişiler sektörün önde kişilerinden albani panellerin cerrahıdır. Selamlar olsun.

yani tv ler büyüdükçe görüntü tatmini düşüyor tabi ya bu çok deyalı bişe ama 1500 2000 bandı cihazlarda genel olarak görüntü konusu göreceli her şeyde 1080 yazıyor ama gerçekten 1080 mi veya 4k o da tartışılır güzel gösteriyorsa izle geç kaç k olduğu önemsiz:)

Geri