Nexstar Pro 4k Hata mıydı?

Tabiiki her cihaz kendine göre iyidir, burada arkadaş next start pro 4k 2.nesilden bahsetmiş ve ben bu cihazı inceledim, diğer cihazlara göre
Daha karanlık, arkaplanda işlemler kapanmadıpından tek tek veya tümünü temizle gibi yenide başlat yapılıo, geliştirici seçeneklerinde ise arkaplan işlemi tek vs ne seçersem seçeyim varsayılan kalıyor.
Hdmi Kablosu Kaliteli Bir Kablo Takip Tekrar Deneyebilirmisiniz Mumkunse
Bunu Benim Basima Geldigi İcin Soyledim Renklerde Karistirma Yapiyordu Hdmi Kablosu Aldim Kaliteli Onu Takinca Camur Gibi Olan Goruntu Gitti Seffaf Goruntu Geldi Bu Sekilde Cozmustum

hani bir karşılaştırma yapıyım dedim android sürümler de ayrıysa next özellik açısından da bir tık önde next de görüntü kötü dreamstara göre diyosanız bişe diyemem

Arkadaşlar benim açılış ekranında pro 4k yazısi Pembe Beyaz pixel pixel şeklinde sizdede böyle bi durum ben gpu da bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum

hani bir karşılaştırma yapıyım dedim android sürümler de ayrıysa next özellik açısından da bir tık önde next de görüntü kötü dreamstara göre diyosanız bişe diyemem

IMG 20250827 152051

Arkadaşlar benim açılış ekranında pro 4k yazısi Pembe Beyaz pixel pixel şeklinde sizdede böyle bi durum ben gpu da bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum

Ekli dosyayı görüntüle 12486
Acilis Ekraninda Boyle Olabilir Belki Ana Menu ve Canli Yayinda Nasil Bendede Renk Karistirma Sorunu Olmustu Kaliteli Bir Hdmi Kablosu Alip Takinca Duzelmisti Bu Goruntuye İstinaden Sorun Var Diyemeyiz Genelinde Bu Sekildeyse Hdmi Kablosu Guc Adaptoru 12v 1wat Sorun Bunlardan Olabilir Baskada Birsey Gelmiyor Aklima Saygilarimla.

Görüntüyü bilerek yakından çektim belli olsun diye uzaktan da bu şekilde görüntü
Hocam açılış ekranında bu görüntü normal, açılış resminin çözünürlüğü düşük olduğu için pixel sayıyorsunuz. Açılış resminin düşük kalite olmasınının sebebi, açılış süresini düşürmek içindir. Takılmayın yani.

Allah hepinizden razı olsun antenlerin çekmediği yerde arada bir internet çekiyor bu yüzden sakın yanlış anlamayın Allah tuttuğunuzu altın etsin

Ben bu cihazı kullanıyorum diğer cihazı bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim, benim monitor 1080p ve biraz eski olduğu için renk konusunda bir yorum yapamayacağım ama genel olarak bir sıkıntı yok, renk noktasında da normal gibi duruyor. Bence on numara cihaz. 😂

Bu cihazlar kendi arasında değişiklik mi gösteriyor anlamadım gitti, birkaç kişi de farklı sorunundan muzdarip. Ben bu cihazın canını çıkartıyorum bu sorunlarla bir kez karşılaşmadım. Beslemede mi bir sorun var acaba.!
Bu cihazı, bir tanıdığıma aldırmayı düşünüyorum. Ben de Mi Box S 4K (1. nesil sanırım, 5 yıl önce almıştım) var ve toplamda 7-8 uygulama yüklü. Kullanış amacıma göre son derece yeterli geliyor. Forumda Next Start Pro 4K ile ilgili problem yaşayanları görünce, istemeden de olsa tereddüte düştüm ve fikrinizi almak istedim. Buradan, kullandığım uygulamaları açıkça yazamıyorum. DM'den yazıp, meramımı belirtsem uygun olur mu sizin için?

Bu cihazı, bir tanıdığıma aldırmayı düşünüyorum. Ben de Mi Box S 4K (1. nesil sanırım, 5 yıl önce almıştım) var ve toplamda 7-8 uygulama yüklü. Kullanış amacıma göre son derece yeterli geliyor. Forumda Next Start Pro 4K ile ilgili problem yaşayanları görünce, istemeden de olsa tereddüte düştüm ve fikrinizi almak istedim. Buradan, kullandığım uygulamaları açıkça yazamıyorum. DM'den yazıp, meramımı belirtsem uygun olur mu sizin için?
Bir sakınca görüyorsanız tabi ki dm'den yazabilirsiniz.

Rica ederiz.
Bir kopukluk olmaması adına, dm'den istişare ettiğimizi belirtmiş olalım. :)
Tabii ki istişare ettik. Durduk yere zihinlerde şüphe uyandırmayalım. :ROFLMAO:
DM'de yazdığım gibi, 1. nesil Mi Box (sıfır ürün olma koşulu ile) bulsam aldıracağım. E araştırınca da çok cihaz var, dolayısı ile kafa bulanıyor. Kendime alsam bu kadar araştırmam.

Tabii ki istişare ettik. Durduk yere zihinlerde şüphe uyandırmayalım. :ROFLMAO:
DM'de yazdığım gibi, 1. nesil Mi Box (sıfır ürün olma koşulu ile) bulsam aldıracağım. E araştırınca da çok cihaz var, dolayısı ile kafa bulanıyor. Kendime alsam bu kadar araştırmam.
Valla olsa yollardım üstad, 1. nesil mi stick olur mu .? :)

Görüntüyü bilerek yakından çektim belli olsun diye uzaktan da bu şekilde görüntü
Cihazı ayarlardan sistem ayarları altından cpu performans ı etkinleştirin. Storedan uygulamalarım kısmından güncellelemeleri yapın. Webview uygulamasının yeni son apksını yükleyin.

Bu cihaz yerine fobem vision shiibrit öneririm fiyatı makul çok beğeneceksiniz. Ben konu başlığı açmıştım.

Cihazı ayarlardan sistem ayarları altından cpu performans ı etkinleştirin. Storedan uygulamalarım kısmından güncellelemeleri yapın. Webview uygulamasının yeni son apksını yükleyin.

Bu cihaz yerine fobem vision shiibrit öneririm fiyatı makul çok beğeneceksiniz. Ben konu başlığı açmıştım.
Reis geçenlerde çarşıda Fobem vısıon pro gördüm, sanırım vision s'in tunersiz versiyonu. Fiyatta uygundu 1.800 gibi.

Geri