süper olmuşKontrol ettim, sıkıntı yok. İyi seyirler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Şifre: laperdesi
Ekli dosyayı görüntüle 1451
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
süper olmuşKontrol ettim, sıkıntı yok. İyi seyirler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hocam ben açık olmak gerekirse (-ki zaten çoğu zaman belirtiyorum), bilgisayarda android emülatör üzerinden test ediyorum, maalesef telefondan kontrol etmiyorum. Zaten mobilden etsem de telefonların modellerinden modellerine illa ki çalışmayan veya uyumsuz olanlar olacaktır. Sizin gibi canciğer kullanıcıların geri dönüşleri gerek bana gerekse kullanacak olanlara ön bilgi oluyor.@Laperdesi şu anda maç saati olduğu için m3u listeleri ve uygulamalara bakıyordum tek tek.
Normal olarak geriden geliyor olmasına rağmen görüntü kalitesi ve akışın rahatlığı çok iyi gerçekten de. Bir an bile donma takılma olmadı şimdiye kadar.
Tek kafa karıştıran kısım ilk açıldığında film veya dizi afişleri çıkıyor direkt ve acaba bir yerde bir hata mı var diye düşünüp geri gidip tekrar tekrar açtım. Meğer sayfayı aşağı kaydırmak lazımmış alttaki içerik menülerini görmek için.
Telefonda bu olmadığı için mi stick ile kullanırken bununla karşılaşınca kafam karıştı bu yüzden.
Özetle VPN vs gerekmeden direkt açılıyor olması ile de ayrıca güzel ve kolay bir uygulamaymış.
Not: Telefonda Adguard DNS açık olmasına rağmen reklam engelleyici uyarısı da vermemişti.
Anladım.Hocam ben açık olmak gerekirse (-ki zaten çoğu zaman belirtiyorum), bilgisayarda android emülatör üzerinden test ediyorum, maalesef telefondan kontrol etmiyorum. Zaten mobilden etsem de telefonların modellerinden modellerine illa ki çalışmayan veya uyumsuz olanlar olacaktır. Sizin gibi canciğer kullanıcıların geri dönüşleri gerek bana gerekse kullanacak olanlara ön bilgi oluyor.
Aklımda bir uygulama daha var, henüz o da uygulama da "bebe" diyebiliriz ulusal tvler var içinde, maalesef o istediğiniz maç kanalları mevcut değil.
Öncesinde hiç modlu uygulama kuruldu mu cihazınıza?Mx10 s cihaz da açmadı
Tekrar merhaba, şifreyi yazıp indirdikten kurulum dosyası geliyor. Lakin yükle dediğimde, yüklemeye başlıyor, lakin sonunda <uygulama yüklenemedi< şeklinde bir msj alıyorum. Çaresi var mıdır?Kontrol ettim, sıkıntı yok. İyi seyirler.
Güvenlik ayarlarınız ile alakalı olabilir, sistem desteklemiyor olabilir... ve daha bir sürü şeyTekrar merhaba, şifreyi yazıp indirdikten kurulum dosyası geliyor. Lakin yükle dediğimde, yüklemeye başlıyor, lakin sonunda <uygulama yüklenemedi< şeklinde bir msj alıyorum. Çaresi var mıdır?
Benim TV de bilinmeyen dosya türü uygulama bulunamadı diyor yardım lütfenKontrol ettim, sıkıntı yok. İyi seyirler.
Aynı durumu bende yaşıyorum bütün modlu apklarda aynı hatayı yapıyorTekrar merhaba, şifreyi yazıp indirdikten kurulum dosyası geliyor. Lakin yükle dediğimde, yüklemeye başlıyor, lakin sonunda <uygulama yüklenemedi< şeklinde bir msj alıyorum. Çaresi var mıdır?
teşekkür ederimGüvenlik ayarlarınız ile alakalı olabilir, sistem desteklemiyor olabilir... ve daha bir sürü şey![]()
teşekküeederimGüvenlik ayarlarınız ile alakalı olabilir, sistem desteklemiyor olabilir... ve daha bir sürü şey![]()
Hocam emeğinize sağlık bir şey sormak istiyorum bu modlu uygulamaları yapmak için inceleyebileceğiniz bir doküman var mı acaba?Kontrol ettim, sıkıntı yok. İyi seyirler.
Dosyayı indirdim ama neden direkt apk indiremiyoruz? Şifre olarak “laperdesi” yazdığım halde hata veriyor, mümkünse apk olarak paylaşabilir misiniz, teşekkürlerKontrol ettim, sıkıntı yok. İyi seyirler.
Dosyayı indirdim ama neden direkt apk indiremiyoruz? Şifre olarak “laperdesi” yazdığım halde hata veriyor, mümkünse apk olarak paylaşabilir misiniz, teşekkürler
Şifreyi kopyala yapıştır olarak yazdıysanız başında boşluk almıştır el ile yazıp tekrar deneyiniz.Dosyayı indirdim ama neden direkt apk indiremiyoruz? Şifre olarak “laperdesi” yazdığım halde hata veriyor, mümkünse apk olarak paylaşabilir misiniz, teşekkürler
emeklerine sağlık uğraşmışsın eyv ama bence bu tür uygulamalarda çok reklam yok hani reklamlı versiyonu indirip kurmak apk yapan yapımcı için çok önem arzediyor reklam .Kontrol ettim, sıkıntı yok. İyi seyirler.
Hocam bu konuda ben karşı görüşteyim şahsen ben kendim modlayıp kullanıyorum , kullanmaya da devam edeceğim. Çünkü bu uygulamalar zaten kaçak veriyolar yasal değil eğer para kazandırmak istesem legal tarafa kazandırırım e legal tarafa kazandırmazken gidip illegal tarafa neden kazandırayım emek tamam da legal tarafta da emek var öyle düşünüyorumemeklerine sağlık uğraşmışsın eyv ama bence bu tür uygulamalarda çok reklam yok hani reklamlı versiyonu indirip kurmak apk yapan yapımcı için çok önem arzediyor reklam .