NETV GOLD (reklamsız mod) Afiyet olsun :)

LAperdesi 

Moderatör
Konular
55
Kontrol ettim, sıkıntı yok. İyi seyirler.

Şifre: laperdesi

1734084714104

Uygunsuz dil.
Kanal renkleri nedemek mor kırmızı yeşil falan diyorlar.***** hangisi

Not: admin tarafından düzenlenmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
var t
teşekkürler paylaşım için ancak android tv ye kurdum açılıyor sonra netv gold sembol ekranda kalıyor hiç bir etkileşim olmuyor sebebi var mı acaba

kodlamasi tv ile uyumlu degil logosu kocaman oluyo alttan geliyo kanal listesi bayagi ugradtiriyo

?

Kaç tanesini denedim Modlu apklar next tv boxa yüklenmiyor

@Laperdesi şu anda maç saati olduğu için m3u listeleri ve uygulamalara bakıyordum tek tek.

Normal olarak geriden geliyor olmasına rağmen görüntü kalitesi ve akışın rahatlığı çok iyi gerçekten de. Bir an bile donma takılma olmadı şimdiye kadar.

Tek kafa karıştıran kısım ilk açıldığında film veya dizi afişleri çıkıyor direkt ve acaba bir yerde bir hata mı var diye düşünüp geri gidip tekrar tekrar açtım. Meğer sayfayı aşağı kaydırmak lazımmış alttaki içerik menülerini görmek için.

Telefonda bu olmadığı için mi stick ile kullanırken bununla karşılaşınca kafam karıştı bu yüzden.

Özetle VPN vs gerekmeden direkt açılıyor olması ile de ayrıca güzel ve kolay bir uygulamaymış.

Not: Telefonda Adguard DNS açık olmasına rağmen reklam engelleyici uyarısı da vermemişti.

Konuyu görüntüleyenler

Geri