NET TV V3.1 "Yeni Eklenen Kanallar/Filmler/Diziler"

Net TV de varmı kontrol etmedim ama bugün Brazil '70: The Third Star dizisinin 3 bölümünü seyrettim. Türkçe dublaj da mevcut. Yarın Kalan bölümlerede bakarım. Güzel dizi ben beğendim. Eklenebilir net TV de yoksa. 👍

Net TV de varmı kontrol etmedim ama bugün Brazil '70: The Third Star dizisinin 3 bölümünü seyrettim. Türkçe dublaj da mevcut. Yarın Kalan bölümlerede bakarım. Güzel dizi ben beğendim. Eklenebilir net TV de yoksa. 👍
Dizi Eklenmiştir.Teşekkürler

Poldi (2026) Filmi Eklendi.​

Futbolcu, girişimci, taraftarların gözdesi ve gerçek bir toplum kahramanı olan Lukas Podolski, bu samimi belgeselde yolculuğunu ve bundan sonraki planlarını anlatıyor.
1780655121745.png

Sessiz Dost (2025) Filmi Eklendi.​

Orta Çağ'dan kalma bir üniversite kampüsündeki devasa bir Ginkgo biloba ağacı, zaman içinde üç farklı dönemde yaşanan insan hikayelerine tanıklık eder.
1780655175092.png

Muhabir Dizisi Eklendi.​

Uğur, beş senedir çalıştığı haber ajansında neredeyse kimsenin tanımadığı saf ve idealist bir muhabirdir; Bekir ise onun yanına verilmiş bir stajyer. Bu ikili, yaptıkları haberlerde küçük ve masum oynamalar yaparak dikkatleri üzerlerine çekmeye çalışırlar.
1780655270028.png

Half Man Dizisi Eklendi.​

Niall’ın düğününe yabancılaştığı “kardeşi” Ruben’ın gelmesi, şiddet dolu bir patlamaya yol açar. Bu olay, ikilinin geçmişine uzanan karanlık ve karmaşık ilişkilerini gözler önüne serer. Geçmişle yüzleşme, yıkıcı sonuçlar doğurur.
1780655392542.png
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Chief of War Dizisi Eklendi.
Hawaii’nin dört krallığı savaşla bölünmüştür. Varoluşsal bir tehlike, kıyılarına yaklaşırken güçlü savaşçı Kaʻiana halkını birleştirmek amacıyla devasa bir göreve girişir.
1780772716474.png

Evcilik (2024) Filmi Eklendi.
Evcilik, sakin, küçük bir otele giden bir çiftin hikayesini konu ediyor. Fırat ve Filiz, bunaldıkları hayatlarından uzaklaşmak içn Ege kıyılarında sakin bir otel olan Evcilik’e gitmeye karar verirler. Otele vardıklarında çift, oteli işleten Özkan ile kendisinden küçük olan eşi Aysın ile tanışırlar. Birbirlerini sonsuz bir aşk ile seven Özkan ile Aysun, birbirlerine Kınalı ve Duman diye hitap ederler. Özkan ile Aysun’un aşkına özenen ve aksanını komik bulan Filiz ile Fırat, onları taklit ettikleri bir oyuna başlarlar. Ancak onların bu oyununa şahit olan Aysun ile Özkan kendilerini aşağılanmış hisseder ve Evcilik bir savaş alanı haline gelir.
1780772860779.png

Kayıp Aranıyor (2018) Filmi Eklendi.
David Kim'in (John Cho) 16 yaşındaki kızı Margot (Michelle La) hiçbir ipucu bırakmadan ortadan kaybolunca dedektifler konuyu araştırmaya başlamıştır. Ancak aradan geçen saatlere rağmen hiçbir doyurucu yanıt bulamayan acılı baba, o ana kadar kimsenin incelemeyi aklına getirmediği kızının diz üstü bilgisayarını açarak bir ipucu aramaya başlar. Kızının dijital ortamda bıraktığı izleri takip ederek kaybolmasının ardındaki sırrı açığa çıkarmaya çalışır.
1780772929350.png

Yaz Evi(2026) Filmi Eklendi.
Selin, yaz evinde zamanda yolculuk yaparak annesinin gençliğine gider ve ailesinin kaderini değiştirirken kendi yaşamını da yeniden şekillendirir.
1780773009002.png

Son düzenleme:
Son güncelleme yaptım ama son güncelleme yapılamadı diye uyarı çıkıyor guncelemeden sonra bu uyarı alan var mı

Son güncelleme yaptım ama son güncelleme yapılamadı diye uyarı çıkıyor guncelemeden sonra bu uyarı alan var mı
Uygulamayı bir defaya mahsus tamamen silip drivedan indirin lütfen

Office Romance (2026) Filmi Eklendi.​

Gizli bir ofis aşkına dair bu keyifli romantik komedide Jennifer Lopez ve Brett Goldstein, yüreklerinin peşinden gidince kendilerini kaosun içinde bulan iki işkoliği canlandırıyor.
1780921666547.png

Lawmen: Bass Reeves Dizisi Eklendi.​

Dizide, Reeves'in kölelikten Mississippi'nin batısındaki ilk siyahi ABD şerifi olarak kanun adamlığına yükselişini anlatılıyor. Kariyeri boyunca 3.000'den fazla kanun kaçağını tutuklamasına rağmen ahlaki ve manevi duygularla mücadele eden Reeves’in hikayesi.
1780921766522.png

Not Suitable for Work Dizisi Eklendi.​

Not Suitable For Work, Manhattan'ın en göz alıcı semti Murray Hill'de, mesleki başarı ve vakit bulabildiklerinde, kişisel mutluluk için çabalayan işkolik yirmili yaşlardaki beş gencin hayatına odaklanıyor.
1780921893158.png

The Witness - Tek Tanık Dizisi Eklendi.​

2 yaşındaki bir çocuk, annesi Rachel Nickell'in cinayetinin tek tanığıdır. Babası onu, hatalı bir soruşturmanın etkilerinden korumaya çalışır. Gerçek olaylardan esinlenildi.
1780921998449.png

selamlar waydroidde denemeye çalışıyorum ama drive linkinde rar dosyasının içi boş görünüyor ne yapmam lazım

Hoca linkleri güncelledim,tekrar dener misin?
olmuyor hoca senin verdigin 3.1.10 3.1.11 e güncelle diyor
güncellemeyi kaldirsaniz belki calisir

Bu sekilde geliyor

Güncelleme var
Yeni sürüm 3.1.11
Mevcut sürüm 3.1.10

Son düzenleme:

Geri