delikadir10
Paylaşımcı
Evet hoca bu oldu bunda kalinsa iyi olurGüncellemeyi kaldırma şansım yok. bunu indirinBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
TESEKKÜRLER
Evet hoca bu oldu bunda kalinsa iyi olurGüncellemeyi kaldırma şansım yok. bunu indirinBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Sağolun olduUygulamayı bir defaya mahsus tamamen silip drivedan indirin lütfen
Olmasına sevindim.Bundan sonraki güncellemelerde sorun yaşamamanız lazım. Bunda kalınsa diyorsunuz ancak görülen bazı hataların düzeltilmesi veya yeni bir özellik eklemek için güncelleme yapıyoruz. İyi seyirlerEvet hoca bu oldu bunda kalinsa iyi olur
TESEKKÜRLER
Olmasına sevindim.Bundan sonraki güncellemelerde sorun yaşamamanız lazım.İyi seyirlerSağolun oldu

Bu çok iyi oldu hocam, teşekkürler..Dünya Kupası'nı yayınlayan bazı kanalları bir araya toplamaya çalıştım. Maç tekrar kanalları da var. Eklenen-çıkan kanallar olacaktır. @birdirbir katkılarıyla..
Ekli dosyayı görüntüle 27446
Ekli dosyayı görüntüle 27447

Eline sağlık üstad. Dün izledim film fena değil.Bugün Güzel (2025) Filmi Eklendi.
Şu an bakıyorum ben deEline sağlık üstad. Dün izledim film fena değil.
Farklılık yaratacak olan güncellemelerin bilgilerini veriyorum. Stabilite açısından güncelleme mecburi olduğu için güncelleme bittiğinde bu bilgi veriliyor.Güncelleme kontrol ekranında neler değiştiğini de yazdırabilirseniz süper olur en azından ne gibi değişiklikler olduğunu (güncellemeyi (yeni versiyonu) yüklemeden önce) görebiliriz
Evet fakat güncelleme bilgilerini kurulmadan önce de görebilsek daha iyi olurdu.Farklılık yaratacak olan güncellemelerin bilgilerini veriyorum. Stabilite açısından güncelleme mecburi olduğu için güncelleme bittiğinde bu bilgi veriliyor.
Güncellemenizi öneririm. Daha sonra farklı sıkıntılar çıkabilir.Evet fakat güncelleme bilgilerini kurulmadan önce de görebilsek daha iyi olurdu.
Ayrıca güncelleme geldiğinde güncellemeyi indir dediğimizde kurmadan geri çıkarsak güncelleme yapmadan devam edebiliyoruz
Öyle bi yazıyorsunuz ki sanki şahsımıza ait sıkıntı olacak gibi anlayamadım yada siz anlatamadınız yinede teşekkür ederimGüncellemenizi öneririm. Daha sonra farklı sıkıntılar çıkabilir.
Güncel sürümü kullanmazsanız uyumsuzluktan dolayı çeşitli sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Anlatamadıysam kusura bakmayın.Öyle bi yazıyorsunuz ki sanki şahsımıza ait sıkıntı olacak gibi anlayamadım yada siz anlatamadınız yinede teşekkür ederim
Teşekkürler siz kusura bakmayınGüncel sürümü kullanmazsanız uyumsuzluktan dolayı çeşitli sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Anlatamadıysam kusura bakmayın.