- Web sitesi
- sinetech.tr
Wuffy player da deneyebilirsiniz. Muhtemelen çalışacaktır. Sonucu bekliyorum.
Elinize sağlık @Adnan K. hocam.Pazar Dizileri Eklenmiştir. İyi Seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 21384Ekli dosyayı görüntüle 21381Ekli dosyayı görüntüle 21383Ekli dosyayı görüntüle 21382
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Adnan hocam, Wuffy ve MX player güncel sürümlerini nereden yükleyebiliriz acaba? forumda da bulamadım.Wuffy player da deneyebilirsiniz. Muhtemelen çalışacaktır. Sonucu bekliyorum.
Ben kendi kullandığım sürümleri vereyim size; ilk mesaja da ekliyorum.Adnan hocam, Wuffy ve MX player güncel sürümlerini nereden yükleyebiliriz acaba? forumda da bulamadım.

Teşekkürler @Adnan K.Pazartesi Dizileri Eklenmiştir. İyi Seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 21412
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Teşekkürler hocamBen kendi kullandığım sürümleri vereyim size; ilk mesaja da ekliyorum.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Teşekkürler @Adnan K.![]()
İyi seyirler.Teşekkürler hocam

Teşekkürler @Adnan K.👍Salı Dizileri Eklenmiştir. İyi Seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 21448Ekli dosyayı görüntüle 21449Ekli dosyayı görüntüle 21447
İyi seyirler.Teşekkürler @Adnan K.👍
Eline,Emeğine Sağlık. @Adnan K. Hocam.Saol.Salı Dizileri Eklenmiştir. İyi Seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 21448Ekli dosyayı görüntüle 21449Ekli dosyayı görüntüle 21447
İyi seyirler.Eline,Emeğine Sağlık. @Adnan K. Hocam.Saol.
Eline sağlık @Adnan K. hocam.Salı Dizileri Eklenmiştir. İyi Seyirler.
İyi seyirler.Eline sağlık @Adnan K. hocam.

Eyvallah @Adnan K. Emeğine sağlık reisYeni Sinema Kanalları Eklendi. İyi Seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 21474
İyi seyirler.Eyvallah @Adnan K. Emeğine sağlık reis![]()

Emeğine sağlık reis @Adnan K.Çarşamba Dizileri Eklenmiştir. İyi Seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 21480Ekli dosyayı görüntüle 21482Ekli dosyayı görüntüle 21481