chicharito
Paylaşımcı
Dizileri VLC çalıştırmadı. MX PLAYER ile deneyeceğim.
Cihaz Google TV STREAMER.
Wuffy player da deneyebilirsiniz. Muhtemelen çalışacaktır. Sonucu bekliyorum.Dizileri VLC çalıştırmadı. MX PLAYER ile deneyeceğim.
Buna sevindim, iyi seyirler.MX Player açtı videoları. Wuffy çalışmadı benim sistemimde. Anlık arkaplan beyaz oluyor sonra dosya açma menüsüne geri dönüyor.
Beğenmenize sevindim. İyi seyirler..Eline sağlık üstad. Yurt dışında yaşayanlar için süper bir hizmet.
Teşekkürler, iyi seyirler.eline sağlık dostum...

Eline,Emeğine Sağlık. @Adnan.K Hocam.Canlı Radyo Bölümü açılmıştır. Kanal sayıları zamanla artacaktır.
Şömine videosu eşliğinde radyonuzu dinleyebilirisiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 21288
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
İyi seyirler..Eline,Emeğine Sağlık. @Adnan.K Hocam.

Cuma Dizileri Eklenmiştir. İyi Seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 21264Ekli dosyayı görüntüle 21265
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Cumartesi Dizileri Eklenmiştir. İyi Seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 21343Ekli dosyayı görüntüle 21344
Canlı Radyo Bölümü açılmıştır. Kanal sayıları zamanla artacaktır.
Emeğine sağlık @Adnan K.Cumartesi Dizileri Eklenmiştir. İyi Seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 21343Ekli dosyayı görüntüle 21344
TeşekkürlerEmeğine sağlık @Adnan K.

Teşekkürler @Adnan K. 👍Pazar Dizileri Eklenmiştir. İyi Seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 21384Ekli dosyayı görüntüle 21381Ekli dosyayı görüntüle 21383Ekli dosyayı görüntüle 21382
İyi Seyirler..Teşekkürler @Adnan K. 👍
Eline,Emeğine Sağlık. @Adnan K. Hocam.Teşekkürler.Pazar Dizileri Eklenmiştir. İyi Seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 21384Ekli dosyayı görüntüle 21381Ekli dosyayı görüntüle 21383Ekli dosyayı görüntüle 21382
Emeğine Sağlık. @Adnan K.Canlı Radyo Bölümü açılmıştır. Kanal sayıları zamanla artacaktır.