Net TV V.3.3 Sürüme Güncellendi(01.09.26)..Her şey Daha NET! DAHA HIZLI.. Android Tv/Box/Telefon Uyumlu. Vavoo Yayınları..

Merhaba iyi akşamlar herkese annemin evinde bir uydu anteni olmadığı için Next Start 4k IPTV aldık. Annemin tek istediği Türksat ulusal kanalları izlemek bunu cihaza nasıl atarım konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Emeği geçenlere teşekkürler.
En hızlı yöntem, downloader uygulamasını cihaza kurun. Bu kodu "2025741" yazıp NetTV uygulamasını indirebilirsiniz.

En hızlı yöntem, downloader uygulamasını cihaza kurun. Bu kodu "2025741" yazıp NetTV uygulamasını indirebilirsiniz.
O kadar cahilim ki downloader derken bu programın adı mı yoksa herhangi bir downloader programı mı ? Kusura bakmayın, cahilliğimi mazur görün.

Emeğinize sağlık kardeşim. Çok teşekkür ederim.

O kadar cahilim ki downloader derken bu programın adı mı yoksa herhangi bir downloader programı mı ? Kusura bakmayın, cahilliğimi mazur görün.
Bir de tavsiye olarak kumanda ile kullanılabilen bir tarayıcı indirin playstorden browserhere olabilir oda illaki bişeyler indirmek için lazım olur

severek kullanıyoruz emeğinize sağlık

guncedinyuklemiyor usta

Yardımlarınız için teşekkürler sonunda kurabildim. Annem de çok memnun kaldı ama yayında bir problem mi var şu anda yayın yok dedi bana.
Yayın var hocam, bazı kanallar anlık açmayabilir,geç açablir, daha net cevaplar verebilirseniz kontrol edelim. hangi kanal mesela? yoksa hiçbirimi açılmadı?

Yayın var hocam, bazı kanallar anlık açmayabilir,geç açablir, daha net cevaplar verebilirseniz kontrol edelim. hangi kanal mesela? yoksa hiçbirimi açılmadı?
Annemin internet bağlantısı kesilmiş tabi yaş da olunca anlamamış. Yanlış alarm yani anlayacağınız ilginize teşekkürler.

guncelemeolmuyor usta

guncelemeolmuyor usta
Hocam hangi noktada nasıl bir hata aldığınızı mümkünse ekran fotosu alarak gönderirseniz, hatanın uygulamdan mı sizden mi nereden kaynaklı oldugunu bulmaya çalışalım.
"Açılmıyor" "Çalışmıyor" "Yüklemiyor" vb dediğinizde sebebini bulma imkanımız yok..

Yeni sürüm uyarısı veriyor ,indiriyor kurmaya calisiyor. Kuramıyor.hep tekrara düşüyor

Yeni dosya uygulamanın üzerine kurulmadı. Uygulamayı silip tekrar yükedim. Kurulum yapıldı.Calişiyor. rar şifresi 12345 denedim oldu.ilginize tşk

Geri