Net TV V.3.3 Sürüme Güncellendi(01.09.26)..Her şey Daha NET! DAHA HIZLI.. Android Tv/Box/Telefon Uyumlu. Vavoo Yayınları..

• Ayarlar → Uygulamalar → “NET TV”
    • Veriyi temizle
    • Önbelleği temizle
    • Güncellemeleri kaldır
    • Devre dışı bırak / kaldır
  • Cihazı yeniden başlat.
Eski apk yı da silin. Biryerlerde kalıntısı kalmış anlaşılan.

Bu güncelleme olmamış ugulamada sorun var uygulamdan atıyor
Şimdiye kadar uygulamayı 6753 kişi indirmiş ve çeşitli sorunlar yaşayan kişi sayısı iki elin parmakları kadar değil.

Sizce sorun uygulamada mı? O zaman kullanmayın. Çünkü sizin cihazınız on numara..

Uugulamayı kötülemıyorum sadece oluşan sorunu söyluyorum eleştırıyormuşum gibi anlıyorsunuz
Kötülemediğinizi ve bir süredir de kullandığınızı biliyorum. Fakat Uygulamada sorun var dediniz? Nasıl düşünmeliyim.

@TurK99 şimdilik yapılacak en doğru şey sonraki sürüm güncellemesini beklemeniz. Sadece bu uygulama olarak değil, koskoca Apple bile güncelleme çıkarttığında ben problem yaşıyorsam bir başkası yaşamıyor olabilir. Bunun için kullanıcı bildirimlerinden yararlanarak sistem yazılımlarının sonraki güncelleme de geliştirilmesi sağlanıyor. Şuan siz hatayı bildirdiniz ve @Adnan K. hocam sonraki güncellemede bir şeyler ayarlamaya çalışır. Teşekkürler Saygılarımla.

Merhaba,

3.1.1 sürüm yayınlandı.

Uyarı: Bir defaya mahsus yüklü uygulamayı silip güncel sürümü yüklemeniz gerekmektedir. İlk mesajda linkler güncellenmiştir. Ayrıca Telegram sayfamızda da paylaşılmıştır.

Buraya da bırakıyorum.
İndirme Linkleri:

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Downloader İndirme Kodu: 2025741

Telegram linki:
Çözmüşsün abi emeğine sağlık. :)

Uygulama 3.1.4 sürüme güncellendi.

EPG sistemi eklendi.

Teşekkürler,dostlarla beraber elimizden geleni yapıyoruz.iyi seyirler
Üstadım İlerde Play store de olacakmı indiremeyen arkadaşlarım oluyor...dahada yayılmasını istiyorum...

Üstadım İlerde Play store de olacakmı indiremeyen arkadaşlarım oluyor...dahada yayılmasını istiyorum...
Play Store da olabilmesi için dahili kanallar kaldırılması ve harici liste yükleme sistemine dönmek gerekiyor.Güneş Tv mantığı.
Play Store için farklı bir çalışmamız olabilir ileride.

Uygulama 3.1.9 sürüme güncellendi.

Film ve Diziler için "Son Eklenenler" kategorisi eklendi. Uygulamaya eklenen yeni film ve diziler bir hafta boyunca kendi kategorisi ile beraber burada olacak.

1780345961549.png

Merhaba iyi akşamlar herkese annemin evinde bir uydu anteni olmadığı için Next Start 4k IPTV aldık. Annemin tek istediği Türksat ulusal kanalları izlemek bunu cihaza nasıl atarım konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Emeği geçenlere teşekkürler.

Geri