emblack8
Paylaşımcı
Atakan bey sizin uygulama aktif mi Bulamadım da?Hayırlı olsun yeni sürüm
Atakan bey sizin uygulama aktif mi Bulamadım da?Hayırlı olsun yeni sürüm
Aktif kullanılıyorAtakan bey sizin uygulama aktif mi Bulamadım da?
Şu an telefona kurdum nuvio gibi plugin VS ekleniyor mu acaba yayınlar çalışması için. Yoksa direkt açıp izliyormuyuzDrivedanBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.3.2.14 sürümü indirin.
Ekli dosyayı görüntüle 33569
Rardan çıkarıp apk dosyasını kurun.
Direk açıp izliyorsunuzŞu an telefona kurdum nuvio gibi plugin VS ekleniyor mu acaba yayınlar çalışması için. Yoksa direkt açıp izliyormuyuz
İyi seyirlerelinize sağlık
Teşekkürler,iyi seyirlerElinize sağlık
Notlarıma aldım, inceleyip oluruna bakacağım. Teşekkürler.Tv kısmı mükemmel ama film kısmı karışık.filmler menüsünüde tıklayınca yeniden eskiye tüm filmler çıksa,yandada film türleri korku,komedi,bilim kurgu gibi seçebileceğimiz başlıklar olsa mütiş olurdu
Uygulama verilerini temizleyip tekrar dener misiniz? Ayrıca cihaz sürekli açık kalıyorsa ram şişer ve donmalar başlar,bu da olabilir.Net tv uygulamasında bugünlerde çok takılma oluyor. Bir kanalı izlerken yayından atıyor.
adnan hocam ben tv 8.5 kanalinda tikladimmi aninda ana sayfaya atiyor. bu sorun bir tek tv 8.5 tikladigimda oluyor. baska bir sorun yok. cok önceleri ulusal bir kanal da 2-3 dakikadan sonra donuyordu ama son iki süncellemelerden sonra bu sorunda kayboldu gitti. yayin kaliteside cok güzel. sagolasinUygulama verilerini temizleyip tekrar dener misiniz? Ayrıca cihaz sürekli açık kalıyorsa ram şişer ve donmalar başlar,bu da olabilir.
Üç farklı cihazdan denedim, sıkıntı göremedim. Cihaz verilerini temizleyip tekrar deneyin isterseniz.adnan hocam ben tv 8.5 kanalinda tikladimmi aninda ana sayfaya atiyor. bu sorun bir tek tv 8.5 tikladigimda oluyor. baska bir sorun yok. cok önceleri ulusal bir kanal da 2-3 dakikadan sonra donuyordu ama son iki süncellemelerden sonra bu sorunda kayboldu gitti. yayin kaliteside cok güzel. sagolasin

Emeklerinize sağlık. Naçizane bir önerim olacak, film/dizi kategorilerinde yukarı aşağı gezerken o kategoriye ait içerikleri yüklemeye çalışmak yerine üzerine basınca yükleseniz daha iyi olur. Çok fazla istek atıp, sürekli yüklemeye çalışıp uygulamayı yormamış olursunuz.3.3.1 Sürüm Güncellemesi:
-Görsel Arayüz & Tasarım Değişikliği.
-Performans iyileştirmeleri.
-Hata düzeltmeleri.
İyi Seyirler...
Ekli dosyayı görüntüle 33632
Ekli dosyayı görüntüle 33633
Ekli dosyayı görüntüle 33634
Ekli dosyayı görüntüle 33635
Ekli dosyayı görüntüle 33636
Net TV İndirme Linkleri:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
![]()
Downloader İndirme Kodu: 2025741
Telegram linki:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Teşekkür ederim, önerinizi dikkate alacağım.Emeklerinize sağlık. Naçizane bir önerim olacak, film/dizi kategorilerinde yukarı aşağı gezerken o kategoriye ait içerikleri yüklemeye çalışmak yerine üzerine basınca yükleseniz daha iyi olur. Çok fazla istek atıp, sürekli yüklemeye çalışıp uygulamayı yormamış olursunuz.
Önerileriniz için teşekkürler,Filmler kısmında gene pek değişiklik yok.hala karışık.mesela tarih filmerinden sonraki her şeyi kaldırsan.ilk açtığında yeniden eskiye tüm filmler çıksa daha iyi olur katogorilerdede çok az film var.korkuda 18,komedi 24 gibi.bunlarda normal adedine çıkarılsaydı mütiş olurdu.emeğine sağlık ama eksik hala bence