Net TV V.3.3 Sürüme Güncellendi(01.09.26)..Her şey Daha NET! DAHA HIZLI.. Android Tv/Box/Telefon Uyumlu. Vavoo Yayınları..

elinize sağlık

Elinize sağlık

Tv kısmı mükemmel ama film kısmı karışık.filmler menüsünüde tıklayınca yeniden eskiye tüm filmler çıksa,yandada film türleri korku,komedi,bilim kurgu gibi seçebileceğimiz başlıklar olsa mütiş olurdu

Tv kısmı mükemmel ama film kısmı karışık.filmler menüsünüde tıklayınca yeniden eskiye tüm filmler çıksa,yandada film türleri korku,komedi,bilim kurgu gibi seçebileceğimiz başlıklar olsa mütiş olurdu
Notlarıma aldım, inceleyip oluruna bakacağım. Teşekkürler.

canlı güzel de filmler karışık bende içinden çıkamadım.
bende downloder kodu yükledim
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Net tv uygulamasında bugünlerde çok takılma oluyor. Bir kanalı izlerken yayından atıyor.

Net tv uygulamasında bugünlerde çok takılma oluyor. Bir kanalı izlerken yayından atıyor.
Uygulama verilerini temizleyip tekrar dener misiniz? Ayrıca cihaz sürekli açık kalıyorsa ram şişer ve donmalar başlar,bu da olabilir.

Uygulama verilerini temizleyip tekrar dener misiniz? Ayrıca cihaz sürekli açık kalıyorsa ram şişer ve donmalar başlar,bu da olabilir.
adnan hocam ben tv 8.5 kanalinda tikladimmi aninda ana sayfaya atiyor. bu sorun bir tek tv 8.5 tikladigimda oluyor. baska bir sorun yok. cok önceleri ulusal bir kanal da 2-3 dakikadan sonra donuyordu ama son iki süncellemelerden sonra bu sorunda kayboldu gitti. yayin kaliteside cok güzel. sagolasin

adnan hocam ben tv 8.5 kanalinda tikladimmi aninda ana sayfaya atiyor. bu sorun bir tek tv 8.5 tikladigimda oluyor. baska bir sorun yok. cok önceleri ulusal bir kanal da 2-3 dakikadan sonra donuyordu ama son iki süncellemelerden sonra bu sorunda kayboldu gitti. yayin kaliteside cok güzel. sagolasin
Üç farklı cihazdan denedim, sıkıntı göremedim. Cihaz verilerini temizleyip tekrar deneyin isterseniz.

3.3.1 Sürüm Güncellemesi:
-Görsel Arayüz & Tasarım Değişikliği.
-Performans iyileştirmeleri.
-Hata düzeltmeleri.

İyi Seyirler...

1791481432965.png
1791481458539.png
1791481508391.png
1791481611837.png
1791481629691.png
Net TV İndirme Linkleri:

1783095148284.png

Downloader İndirme Kodu: 2025741

Telegram linki:

3.3.1 Sürüm Güncellemesi:
-Görsel Arayüz & Tasarım Değişikliği.
-Performans iyileştirmeleri.
-Hata düzeltmeleri.

İyi Seyirler...

Ekli dosyayı görüntüle 33632
Ekli dosyayı görüntüle 33633
Ekli dosyayı görüntüle 33634
Ekli dosyayı görüntüle 33635
Ekli dosyayı görüntüle 33636
Net TV İndirme Linkleri:

1783095148284.png

Downloader İndirme Kodu: 2025741

Telegram linki:

Emeklerinize sağlık. Naçizane bir önerim olacak, film/dizi kategorilerinde yukarı aşağı gezerken o kategoriye ait içerikleri yüklemeye çalışmak yerine üzerine basınca yükleseniz daha iyi olur. Çok fazla istek atıp, sürekli yüklemeye çalışıp uygulamayı yormamış olursunuz.

Emeklerinize sağlık. Naçizane bir önerim olacak, film/dizi kategorilerinde yukarı aşağı gezerken o kategoriye ait içerikleri yüklemeye çalışmak yerine üzerine basınca yükleseniz daha iyi olur. Çok fazla istek atıp, sürekli yüklemeye çalışıp uygulamayı yormamış olursunuz.
Teşekkür ederim, önerinizi dikkate alacağım.

Filmler kısmında gene pek değişiklik yok.hala karışık.mesela tarih filmerinden sonraki her şeyi kaldırsan.ilk açtığında yeniden eskiye tüm filmler çıksa daha iyi olur katogorilerdede çok az film var.korkuda 18,komedi 24 gibi.bunlarda normal adedine çıkarılsaydı mütiş olurdu.emeğine sağlık ama eksik hala bence

Filmler kısmında gene pek değişiklik yok.hala karışık.mesela tarih filmerinden sonraki her şeyi kaldırsan.ilk açtığında yeniden eskiye tüm filmler çıksa daha iyi olur katogorilerdede çok az film var.korkuda 18,komedi 24 gibi.bunlarda normal adedine çıkarılsaydı mütiş olurdu.emeğine sağlık ama eksik hala bence
Önerileriniz için teşekkürler,
Öncelikle bu isteğiniz genel olarak benimsenmeyen eski tip sıralamadır. Kategori olarak hazırlanmış listeyi bozup tek liste yapmak bence güzel olmaz. Teknik olarak da uygunsuz çünkü binlerce filmi tek seferde yüklemesi çok süre alır ve uygulamayı dondurur.
Bazı kategorilerden 2 adet var. Aşağıya doğru inerseniz 105 adet filmden oluşan diğer korku kategorisini görebilirsiniz. Derseniz ki neden 2 tane var? Evet haklısınız ancak una şimdilik yapabileceğim birşey yok,çünkü aşağıdaki liste (Kemal Sunal'dan sonrakiler) @powerboard üstadın listesi.Yukarıdakiler ise benim oluşturduğum. İkisini birleştirme şansım şimdilik yok.
İyi seyirler

Geri