Net TV V.3.3 Sürüme Güncellendi(01.09.26)..Her şey Daha NET! DAHA HIZLI.. Android Tv/Box/Telefon Uyumlu. Vavoo Yayınları..

Adnan abi çok büyük bir emek harcıyorsun desteği olanlarada çok teşekkürler uygulama çok iyi ancak şu eksiklikler giderilirse daha da güzel olacaktır. ben modifiye edit yapmak istemedim. 1. pip modu yok (ekran içinde ekran) 2. dahili ve seçenekli oynatma özelliği gelmeli dahili player ses ve parlaklık desteği yok ileri geri sarma yok. 3. istenmeyen yayınları gizleme yok. 4. ekran değişimini fullSensor olarak değişse daha iyi. 5. tam otomasyon için çalışmayan linkleri geri bildiri butonu gelirse kullanıcıların desteği daha hızlı olacaktır. Tekrardan emekleriniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Adnan abi çok büyük bir emek harcıyorsun desteği olanlarada çok teşekkürler uygulama çok iyi ancak şu eksiklikler giderilirse daha da güzel olacaktır. ben modifiye edit yapmak istemedim. 1. pip modu yok (ekran içinde ekran) 2. dahili ve seçenekli oynatma özelliği gelmeli dahili player ses ve parlaklık desteği yok ileri geri sarma yok. 3. istenmeyen yayınları gizleme yok. ekran değişimini fullscreen olarak değişse daha iyi. 4. tam otomasyon için çalışmayan linkleri geri bildiri butonu gelirse kullanıcıların desteği daha hızlı olacaktır. Tekrardan emekleriniz için teşekkürler.
Yorumunuz için teşekkürler.
Cevap vermeye çalışayım;
Bu sürüm öncelikli box ve tv için düşünülerek dizayn edildiği için pip özelliği eklemedim, İlk çıkan Net TV'de vardı mesela. Ama yine de notumu aldım, neden olmasın.
Harici player özelliği v2.0 da sinema ve dizi kısmında denedik biraz sıkıntılar yaşadık. V3 e geçme sebeplerimden biri de buydu. Ses ve parlaklık konusunu not aldım, büyük ihtimalle hallederim.İleri geri sarma film ve dizilerde var. canlıda sadece mouse veya telefonda parmakla yapabilirsiniz.(yayında süresi varsa).
İstenmeyen yayınları gizleme açık konusmak gerekirse görmedim,ya da hatırlamıyorum. Canlı yayınlar için mi? filmler için mi? Uygulamamızda istenmeyecek türde bir yayın olduğunu da düşünmüyorum. Aydınlatırsanız düşünelim.
Ekran değişiminden kastınız tam olarak nedir? yayın otomatik fullscreen gelmiyor mu?
Geri bildirim için de notumu aldım,ileride bakabilirim, ancak bence şimdilik yeterli. mail adresi var, telegram var, forum var.

benimde sorunum bu şekilde ekran kalıyor yükleniyor yazısı çıkıyor.akan yazı çıkyor
Sizin de android sürümünü öğrenebilir miyim? android 8 ve öncesinin neredeyse tamamında, 8 ve 10 arası bazı cihazlarda bu sorun olabiliyor. yapacak birşeyimiz yok maalesef, varsa da henüz bulamadık.

Sizin de android sürümünü öğrenebilir miyim? android 8 ve öncesinin neredeyse tamamında, 8 ve 10 arası bazı cihazlarda bu sorun olabiliyor. yapacak birşeyimiz yok maalesef, varsa da henüz bulamadık.
Canlı kanal kısmında en yukarda arama kısmını kaldırısanız çok iyi olur.çok gereksiz birde zırt pırt klavye çıkıyor kapatmakla uğraşıyoz.filmler ve dizilerde olması yeterli bence

Huawei Android 9 telefonda denedim şimdi, normal çalışıyor

Canlı kanal kısmında en yukarda arama kısmını kaldırısanız çok iyi olur.çok gereksiz birde zırt pırt klavye çıkıyor kapatmakla uğraşıyoz.filmler ve dizilerde olması yeterli bence
Arama çubuğunu isteyen de çok kişi var.Çoğunluğa uymak durumundayım. yukarı basmadıkça çıkmaması lazım ayrıca.Çıktığında da geri tuşu+aşağı ok ile geçebilirsiniz hızlıca.

ilginiz için teşekkürler.

Teşekkürler emeğinize sağlık

Uygulama 3.0.10 sürüme yükseltildi.

Telefonlar için playera pip,ses,parlaklık ayarı eklendi.

Uygulama 3.0.10 sürüme yükseltildi.

Telefonlar için playera pip,ses,parlaklık ayarı eklendi.
Eline,Emeğine Sağlık. @Adnan K. Hocam.Teşekkürler.(y)
Android Tv Box"larda"da Liste İcinden,Kanalı Seyrederken,Ok Tusuna 1Kere Basınca,
Ekranın Sağ Üst Köşesine 2 Simge Gelmiş,Biri Ses,Biride Parlaklık Ayarı,İzlemiş Olduğunuz Kanalda Bu Simgelere Tıklayıp, İstediğiniz Gibi Ayarlayabiliyorsunuz.
Bu Özellik İyi Olmuş.Uygulamada Harika Çalışıyor.Her Gecen Gunde Gelismeye Devam Ediyor.:coffee:

Yorumunuz için teşekkürler.
Cevap vermeye çalışayım;
Bu sürüm öncelikli box ve tv için düşünülerek dizayn edildiği için pip özelliği eklemedim, İlk çıkan Net TV'de vardı mesela. Ama yine de notumu aldım, neden olmasın.
Harici player özelliği v2.0 da sinema ve dizi kısmında denedik biraz sıkıntılar yaşadık. V3 e geçme sebeplerimden biri de buydu. Ses ve parlaklık konusunu not aldım, büyük ihtimalle hallederim.İleri geri sarma film ve dizilerde var. canlıda sadece mouse veya telefonda parmakla yapabilirsiniz.(yayında süresi varsa).
İstenmeyen yayınları gizleme açık konusmak gerekirse görmedim,ya da hatırlamıyorum. Canlı yayınlar için mi? filmler için mi? Uygulamamızda istenmeyecek türde bir yayın olduğunu da düşünmüyorum. Aydınlatırsanız düşünelim.
Ekran değişiminden kastınız tam olarak nedir? yayın otomatik fullscreen gelmiyor mu?
Geri bildirim için de notumu aldım,ileride bakabilirim, ancak bence şimdilik yeterli. mail adresi var, telegram var, forum var.
Adnan abi çok hızlı güncelleme aldı gerçekten çok memnun kaldım ilginize teşekkürler. Bir kaç soruma açıklama yapacağım, öncelikle TV kanalların da (istenmeyen) görmemek için gizleme özelliği gelse harika olurdu. Örnek verecek olursam ahaberi gizlemek istiyorum 😁 karşıma çıkmaması için. Film ve diziler içinde izlenenlerin gizleme özelliği izlenmeyenleri ortaya çıkarır. Ekran yön değişimi ben sürekli kapalı tutuyorum bu sebeple sadece tek tarafa yönelik ekran genişliyor bu sorunu uygulamanın AndroidManifest ten ayarlama yapınca güzel oluyor isteğim yöne dönüyor döndürme ayarı kapalı iken. ayar kodu "fullSensor" bu tercih meselesi ama güzel.

İSTEK: Seçenekli player özelliği gelirse çok kaliteli olacak.

saygılarımı sunuyorum teşekkür ederim emekler için.

Adnan abi çok hızlı güncelleme aldı gerçekten çok memnun kaldım ilginize teşekkürler. Bir kaç soruma açıklama yapacağım, öncelikle TV kanalların da (istenmeyen) görmemek için gizleme özelliği gelse harika olurdu. Örnek verecek olursam ahaberi gizlemek istiyorum 😁 karşıma çıkmaması için. Film ve diziler içinde izlenenlerin gizleme özelliği izlenmeyenleri ortaya çıkarır. Ekran yön değişimi ben sürekli kapalı tutuyorum bu sebeple sadece tek tarafa yönelik ekran genişliyor bu sorunu uygulamanın AndroidManifest ten ayarlama yapınca güzel oluyor isteğim yöne dönüyor döndürme ayarı kapalı iken. ayar kodu "fullSensor" bu tercih meselesi ama güzel.

İSTEK: Seçenekli player özelliği gelirse çok kaliteli olacak.

saygılarımı sunuyorum teşekkür ederim emekler için.
İstenmeyenleri gizleme seçeneği için ne yapabilirim bakacağım,söz vermiyorum.
Yön değişimi şu anlık düşünmüyorum, sonuçta bu sürüm öncelikli boxlar için yapıldı. Bunu açtığımızda bazı boxlarda ve emülatörlerde sıkıntı oluyor.
Seçenekli player düşünmüyorum,daha önce de dediğim gibi çok sıkıntılı oluyor. Dahili playera istediğiniz özellikler geldi.
İyi seyirler

Uygulamanın ilk açılışı biraz geç oldu ama eskisine göre daha güzel olmuş elinize sağlık

Uygulamanın ilk açılışı biraz geç oldu ama eskisine göre daha güzel olmuş elinize sağlık
Teşekkür ederim. İlk açılışta biraz geç açabilir, sonrasında daha hızlı olacaktır.

Teşekkür ederim. İlk açılışta biraz geç açabilir, sonrasında daha hızlı olacaktır.
Film bölümü çok karışık onlarca menü var oysaki yeni eklenenler,bilimkurgu,korku gibi standart alt başlıklar olsaydı yeterliydi bu yüzdende çok kasıyor.

Film bölümü çok karışık onlarca menü var oysaki yeni eklenenler,bilimkurgu,korku gibi standart alt başlıklar olsaydı yeterliydi bu yüzdende çok kasıyor.
Film bölümünün büyük çoğunluğu @powerboard üstadın listesidir.Hazır liste olduğu için değiştirme şansımız yok. Biraz karışık gelebilir ancak çoğu (yeni eklenenler dahil) kategori bulunmaktadır. Kasma sebebi yüzlerce film olmasındandır.Bu konuda iyileştirme çalışmaları olacaktır.
1777898232571.png

İyi seyirler.

Son düzenleme:
şimdi denedim yeni sürüm bulundu yazdı, 3.0.10(62) yükle dedim güncellemiyi yüklediyeni haliyle gayet güzel ellerine sağlık,
böyle sorunsuz günceleme yapan prograları çok seviyorum.

şimdi denedim yeni sürüm bulundu yazdı, 3.0.10(62) yükle dedim güncellemiyi yüklediyeni haliyle gayet güzel ellerine sağlık,
böyle sorunsuz günceleme yapan prograları çok seviyorum.
Teşekkürler, iyi seyirler.

Geri