NEDEN SÜREKLİ YENİ UYGULAMA ARIYORUZ NEDEN YETMİYOR ??

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
97
iyi seneler sizce neden sürekli yeni uygulama arıyoruz yetmiyen ne mesela şu olay eksik halen dediginiz ne var ? sürekli aynı uygulamaların çıkması yükle sil ile geçmiyor mu? bu sene sizce fark yaratıcak bir uygulama olur mu nasıl olmalı?

insan hep yeni bir uygulama arayisinda merak ve deneme yanilma vs vs
aslında benim de söyledigim dene yanıllık bişe de yapılmıyor atv star açıp wow çok iyi olmuş veya belgesel veya maç ya zaten ortadaki yayınlar belli orda olan yenı apk olana da yukleniyor film dizi de hani cloud da şu yok veya ne bılyım ınat da şu yok bu yenı uygulamada iyi ki gelmiş be yeni apk da filmi yeniden çekip seri yapmıyor ki bir çember var etrafında aynı şeyler görüntü kalitesi iyi dedigimiz de hepsinde olan iyi yani gözümüz nasıl görmek istiyosa sanırım ona iyi deniliyor :)

aslında benim de söyledigim dene yanıllık bişe de yapılmıyor atv star açıp wow çok iyi olmuş veya belgesel veya maç ya zaten ortadaki yayınlar belli orda olan yenı apk olana da yukleniyor film dizi de hani cloud da şu yok veya ne bılyım ınat da şu yok bu yenı uygulamada iyi ki gelmiş be yeni apk da filmi yeniden çekip seri yapmıyor ki bir çember var etrafında aynı şeyler görüntü kalitesi iyi dedigimiz de hepsinde olan iyi yani gözümüz nasıl görmek istiyosa sanırım ona iyi deniliyor :)
Dediginiz gibi suan inat bilgin nasil cok bilmiyorum bilgi verirsen sevinirim golge cok iyi onun disinda bir cok deneme yaptim cok cabuk patliyor ilgilenilmiyor yok olup gidiyor

Dediginiz gibi suan inat bilgin nasil cok bilmiyorum bilgi verirsen sevinirim golge cok iyi onun disinda bir cok deneme yaptim cok cabuk patliyor ilgilenilmiyor yok olup gidiyor
bilgin yenilenicek şuan giriş de uygulama vpnsiz başlangıcı geçmiyor onuda @patr0n arkadaşımız modladı burda var bakabılırsınız yada vpn lat indirip bilgini açıp daha sonra vpn lat ı açarsanız vpn lat 1 dk içinde kapanınca uygulamaya girince uyg açılıyor uygulama neden guzel derseniz de apple+ klasör olarak bulabiliceginiz başka uygulama yok onu dışında fılm ve dızı olarak tum platformlar klasörlenmış ekstra içerikler de mevcu gitar photshop egitim tarzı filan bu tarz farklı ve klasör düzenli olması benım için yeterince + ve 1 senedir fılan guncelleme yaptırmadı buda +

Rec mesela isminin hakkin vermiyor mac gunu 1 yayin açıyor sadece oda sorunlu ben inat ve golgeden yayin açınca. özellikle inat 1 kez aciyorum sorunsuz izliyorum.

aslanin olmadigi vadide cakallar oraya vali olurmus

2019 dan beri bu islerle ugrasiyom inat gölge vs baskalari efsane olan ne bir connet play nede bir derby tv olabilirler bir donem derby tv de ayni anda 850 bin kişi ile hic donma takilma olmadan fener gs macini izledik daha inat golge vs bunlar appcretordan apk larla ugrasirken bu ulkede tek kural gecerli iyi olani yasatmiyorlar yoksa ne connet playin nede derby tv nin veya filim konusunda sensi tv nin yanina bile yanasamazlar

suan connet derby sensi ne halde hocam

Hiçbiri düzgün çalışmıyor çünkü.

Sürekli uygulama aranma sebebi hepsinin birbirlerinin eksiğini tamamlamış olması, yeni uygulamalar insanda biraz olsun heyecan uyandırıyor yani bilmiyorum bende öyle oluyor hemen açıp bakıyorum inceliyorum belki kullanıyorum belki kullanmıyorum ama insan oğlu işte denemeden duramıyor :)

Eski efsaneler de değerli ama yenilere de şans veriyorum, boynuz kulak hikayesi her zaman olabilir çünkü :)

Sürekli uygulama aranma sebebi hepsinin birbirlerinin eksiğini tamamlamış olması, yeni uygulamalar insanda biraz olsun heyecan uyandırıyor yani bilmiyorum bende öyle oluyor hemen açıp bakıyorum inceliyorum belki kullanıyorum belki kullanmıyorum ama insan oğlu işte denemeden duramıyor :)
valla benim de şuan açıkcası bir arayışım yok yani şuan standart ne lazımsa hepsi için bir seçenek var ama öylesine denemeleri bende seviyorum

Geri