iyi seneler sizce neden sürekli yeni uygulama arıyoruz yetmiyen ne mesela şu olay eksik halen dediginiz ne var ? sürekli aynı uygulamaların çıkması yükle sil ile geçmiyor mu? bu sene sizce fark yaratıcak bir uygulama olur mu nasıl olmalı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
insan hep yeni bir uygulama arayisinda merak ve deneme yanilma vs vsbenim fikrim inat +bilgin+gölge nin karışımı tek bir uygulama yanında cloud stream ile tadından yenmez
aslında benim de söyledigim dene yanıllık bişe de yapılmıyor atv star açıp wow çok iyi olmuş veya belgesel veya maç ya zaten ortadaki yayınlar belli orda olan yenı apk olana da yukleniyor film dizi de hani cloud da şu yok veya ne bılyım ınat da şu yok bu yenı uygulamada iyi ki gelmiş be yeni apk da filmi yeniden çekip seri yapmıyor ki bir çember var etrafında aynı şeyler görüntü kalitesi iyi dedigimiz de hepsinde olan iyi yani gözümüz nasıl görmek istiyosa sanırım ona iyi deniliyorinsan hep yeni bir uygulama arayisinda merak ve deneme yanilma vs vs
Dediginiz gibi suan inat bilgin nasil cok bilmiyorum bilgi verirsen sevinirim golge cok iyi onun disinda bir cok deneme yaptim cok cabuk patliyor ilgilenilmiyor yok olup gidiyoraslında benim de söyledigim dene yanıllık bişe de yapılmıyor atv star açıp wow çok iyi olmuş veya belgesel veya maç ya zaten ortadaki yayınlar belli orda olan yenı apk olana da yukleniyor film dizi de hani cloud da şu yok veya ne bılyım ınat da şu yok bu yenı uygulamada iyi ki gelmiş be yeni apk da filmi yeniden çekip seri yapmıyor ki bir çember var etrafında aynı şeyler görüntü kalitesi iyi dedigimiz de hepsinde olan iyi yani gözümüz nasıl görmek istiyosa sanırım ona iyi deniliyor![]()
bilgin yenilenicek şuan giriş de uygulama vpnsiz başlangıcı geçmiyor onuda @patr0n arkadaşımız modladı burda var bakabılırsınız yada vpn lat indirip bilgini açıp daha sonra vpn lat ı açarsanız vpn lat 1 dk içinde kapanınca uygulamaya girince uyg açılıyor uygulama neden guzel derseniz de apple+ klasör olarak bulabiliceginiz başka uygulama yok onu dışında fılm ve dızı olarak tum platformlar klasörlenmış ekstra içerikler de mevcu gitar photshop egitim tarzı filan bu tarz farklı ve klasör düzenli olması benım için yeterince + ve 1 senedir fılan guncelleme yaptırmadı buda +Dediginiz gibi suan inat bilgin nasil cok bilmiyorum bilgi verirsen sevinirim golge cok iyi onun disinda bir cok deneme yaptim cok cabuk patliyor ilgilenilmiyor yok olup gidiyor
hepsi efsane oldusuan connet derby sensi ne halde hocam
valla benim de şuan açıkcası bir arayışım yok yani şuan standart ne lazımsa hepsi için bir seçenek var ama öylesine denemeleri bende seviyorumSürekli uygulama aranma sebebi hepsinin birbirlerinin eksiğini tamamlamış olması, yeni uygulamalar insanda biraz olsun heyecan uyandırıyor yani bilmiyorum bende öyle oluyor hemen açıp bakıyorum inceliyorum belki kullanıyorum belki kullanmıyorum ama insan oğlu işte denemeden duramıyor![]()