Nazar değdirdiniz !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AKYOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
ile artık evinizde yaşadığınız problemler büyümeden çözülebilir.

Burası sadece bilgi veren bir site değil, aynı zamanda bir paylaşım alanıdır. Sorunlarınızı yazabilir, farklı bakış açılarıyla çözüm yolları keşfedebilirsiniz. Ayrıca siz de bildiklerinizi paylaşarak başkalarına yardımcı olabilirsiniz.

hocam ben bu yazıyıda , fotoyu da kopyalayıp başka forumlarda paylaşsam telif hakkı olmaz di mi izin var mı

Hayırlı Olsun @AKYOL Hocam.

Geçen gün bulaşık makinesi ile ilgili video çektim, paylaştığım günün akşamı makina bozuldu.
NAZAR ETTİNİZ :D

Bi' maşallah diyin, birde belki destek olmak istersiniz :)

Video şu:

Makinanın arıza videosunu da çekiyorum :)
1790769689805.png

@AKYOL hocam problem çözüldümü ? neymiş arıza ;) bu aralar statik elektrik çok fazla geziyor üstümüzde

@AKYOL hocam problem çözüldümü ? neymiş arıza ;) bu aralar statik elektrik çok fazla geziyor üstümüzde
çözdüm çözdüm :) Makine bitmeye yakın E3100 hatası verdi. biraz uğraştım olmadı. Sonra kesin çözümü buldum. Videosunu çektim paylaşacam :)

çözdüm çözdüm :) Makine bitmeye yakın E3100 hatası verdi. biraz uğraştım olmadı. Sonra kesin çözümü buldum. Videosunu çektim paylaşacam :)
gelsin video 1001 kere 🧿 çekelim hocam

Geçen gün bulaşık makinesi ile ilgili video çektim, paylaştığım günün akşamı makina bozuldu.
NAZAR ETTİNİZ :D

Bi' maşallah diyin, birde belki destek olmak istersiniz :)

Video şu:

Makinanın arıza videosunu da çekiyorum :)
Ekli dosyayı görüntüle 33084

--------

EvHayatı Forum Nedir?​

Evinizde bir problem varsa doğru yerdesiniz!
, ev yaşamına dair her türlü problemin konuşulduğu ve çözüme kavuşturulduğu bir forum platformudur.

Kullanıcılar burada yaşadıkları sorunları paylaşır, diğer üyeler ise kendi deneyimlerine dayanarak çözüm önerileri sunar. Bu yönüyle site, klasik bilgi sitelerinden farklı olarak gerçek deneyimlere dayalı bir rehber sunar.

EvHayati.com’da neredeyse evle ilgili her konuda destek bulabilirsiniz:
  • Tesisat sorunları (su kaçakları, tıkanıklıklar)
  • Elektrik arızaları ve güvenlik önerileri
  • Temizlik ve hijyen çözümleri
  • Ev düzeni ve pratik yaşam önerileri
  • Dekorasyon fikirleri
  • Beyaz eşya ve küçük ev aletleri sorunları
Kısacası evinizde aklınıza gelebilecek her problem için bir başlık ve çözüm bulmanız mümkün.
MaaşAllah

Reis hayırlı olsun.. takipteyiz

Hayırlı uğurlu olsun hocam.

Videoyu yayınladım. Destek olmak isterseniz, beğenip kanala abone olabilirsiniz :)
Beğenen elleriniz dert görmesin :cool:

@AKYOL hocam duamızı yaptık Allah kabul etsin 😉

Hayırlısı olsun hocam su Forum 1 hafta önce kesfetseydim keske buzdolabında E 01 ünlem hatası alıyordum servisi cagirdim yapmalari 10 dk sürmedi 😁

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri