Nazar değdirdiniz !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AKYOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese selam Sinetech ailesi,

Bir süredir üzerinde çalıştığım
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
sitesini yayına aldım. Ev hakkında her şeyin paylaşılacağı bir platform yapmak istiyorum.

Sizlerin önerileriyle daha modern bir hale geleceğine eminim.
Yorumlarınızı ve kayıt olarak, küçükte olsa bir paylaşım yapmanızı bekliyorum.

Hayırlı uğurlu olsun @AKYOL Admin başarılarınız daim olsun

Çoğu kategori aslında kadınları ilgilendiriyor.
Kategorilerin sıralamasında düzenleme yapacam. Ek olarak birkaç ekleme daha yapacam kategorilere. @ENS dediğin gibi sağlık, eğitim gibi kısımlar da olacak.

Aslında tek taraflı kadınlara veya erkeklere yönelik değil genel bir kullanım olacak. Sadece kategorimiz EV olacak.
Sağlık bölümü için alt başlık önerileri;

-Resmi kurum web adresleri
-Özel kurumlar web adresleri
Bunların adres kısmı ilk mesajda sabit olup sonraki kısımlara sıkıntılar öneriler tavsiyeler vb yazılabilir

-İlk yardım çantasından evde neler olmalı
+Araç ilk yardım setinde olması gerekenler vs

-Deprem çantasında olması gereken sağlık kitleri vs

-Bitkisel tedavi siteleri vb (Bu kısım baya çeşitlendirilebilir)

Hayırlı olsun.Kısa sürede çok ilgi görüp katılabileceğimiz güzel site olmuş.Emeğinize sağlık Akyol Hocam.

prefabrik ve konteyner ev için bir bölüm açılabilir. kendi adına gelecek yıl sonunda doğru prefabrik bir ev sahibi olmayı hedefliyorum.

prefabrik ve konteyner ev için bir bölüm açılabilir. kendi adına gelecek yıl sonunda doğru prefabrik bir ev sahibi olmayı hedefliyorum.

Biz bölümü çoktan açtık :) sizi bekliyoruz. Forumda bununla alakalı soru sorabilirsiniz bence :) benimde ilgili olduğum bir konu yakın zamanda oraya el atacam :)

1773321589822.png

Hayırlı uğurlu olsun @AKYOL Admin başarılarınız daim olsun
Hayırlı olsun.Kısa sürede çok ilgi görüp katılabileceğimiz güzel site olmuş.Emeğinize sağlık Akyol Hocam.
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum. Kayıt olarak konu açabilir veya yorum yapabilirsiniz. Desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim :)

Sağlık bölümü için alt başlık önerileri;

-Resmi kurum web adresleri
-Özel kurumlar web adresleri
Bunların adres kısmı ilk mesajda sabit olup sonraki kısımlara sıkıntılar öneriler tavsiyeler vb yazılabilir

-İlk yardım çantasından evde neler olmalı
+Araç ilk yardım setinde olması gerekenler vs

-Deprem çantasında olması gereken sağlık kitleri vs

-Bitkisel tedavi siteleri vb (Bu kısım baya çeşitlendirilebilir)
Sağlık kategorisini aslında en sona bıraktım çünkü çok geniş bir alan.
Kesinlikle bu konuları kapsayan bir bölüm oluşturacağım.
Resmi / Özel kurum internet siteleri ihtiyaç olur mu bilemedim.

Kayıt görür görmez oldum çokta beğendim emeğinize sağlık .Sinetech benim için ne ise Ev Hayatı da öyle olacak.Başarılar.

Kayıt görür görmez oldum çokta beğendim emeğinize sağlık .Sinetech benim için ne ise Ev Hayatı da öyle olacak.Başarılar.
Güzel yorumun motive etti beni. Şimdi daha fazla çalışacam :cool: Teşekkürler

Dostlar, siteyi yavaş yavaş dolduruyoruz.
siteye girip ilginize göre 1 tane soru konusu açarak destek olabilirsiniz :)

evhayati yerine hayatiev daha ilgi çekerdi diye düşünüyorum

Ev Hayatı: ev yaşamı ile ilgili konular olarak düşünüldü 🙏🏻
böyle olunca ı ,i ye dönüşüyor diğer türlü dönüşmesine gerek yok , ilerisi için marka ve bilinirlik kolaylığı sağlar

Site amacına uygun bir şekilde işliyor. Birçok konuda bilgi paylaşımı başlamış durumda ve ilerleyen süreçte yeni üyeler ile faydalı birçok bilgiye ulaşılacaktır.

böyle olunca ı ,i ye dönüşüyor diğer türlü dönüşmesine gerek yok , ilerisi için marka ve bilinirlik kolaylığı sağlar
Güzel görüşleriniz için teşekkürler. Bu şekilde başladık artık.

Site amacına uygun bir şekilde işliyor. Birçok konuda bilgi paylaşımı başlamış durumda ve ilerleyen süreçte yeni üyeler ile faydalı birçok bilgiye ulaşılacaktır.
Destekleriniz için teşekkürler, sizlerle birlikte çok güzel olacak inşallah 🙏🏻 şimdiden çok değerli konular var. Videolu paylaşımlar da düşünüyorum. Geliştirme konusunda önerileriniz olursa her zaman açığım

Aklımdan geçen aslında meslekvari bir şey olması ama kişiye zorunlu meslek girdirilmesi gerekecek bu aslında isteyen girsin şeklinde yapılabilir profilde gözükmüş olur elektrik tesisatcısı, su tesisatçısı ve benzeri şekilde ama dediğim gibi zorunlu tutulmadan takım veya şehir seçme gibi isteyen ekleyecek şekilde olabilir diye düşünüyorum.
foruma eklendi :cool:
eksikler varsa söylemeniz yeterli :)

Ben yazmıştım @AKYOL sana.
Ayrıca sağlık ve eğitim kategorisini tek başlık olarak açtım. Konuya ilgi gösterilmesi halinde farklı bir alana taşıyıp daha detaylı kategorilendirilecektir.

1773691228775.png

Son düzenleme:
ile artık evinizde yaşadığınız problemler büyümeden çözülebilir.

Burası sadece bilgi veren bir site değil, aynı zamanda bir paylaşım alanıdır. Sorunlarınızı yazabilir, farklı bakış açılarıyla çözüm yolları keşfedebilirsiniz. Ayrıca siz de bildiklerinizi paylaşarak başkalarına yardımcı olabilirsiniz.

Geri