Nazar değdirdiniz !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AKYOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aklımdan geçen aslında meslekvari bir şey olması ama kişiye zorunlu meslek girdirilmesi gerekecek bu aslında isteyen girsin şeklinde yapılabilir profilde gözükmüş olur elektrik tesisatcısı, su tesisatçısı ve benzeri şekilde ama dediğim gibi zorunlu tutulmadan takım veya şehir seçme gibi isteyen ekleyecek şekilde olabilir diye düşünüyorum.
Mantıklı, bunun üzerinde çalışıyorum :)

Hayırlı olsun @AKYOL hocam 👍
Teşekkür ederim, kayıt olarak desteklerinizi bekliyorum 😎

ev alırken nelere dikkat edilmeli
Ev almayla ilgili de konu açılabilir
Foruma uygun mu değil mi
sadece bu konuda epey bilgiliyim

ev alırken nelere dikkat edilmeli
Ev almayla ilgili de konu açılabilir
Foruma uygun mu değil mi
sadece bu konuda epey bilgiliyim

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
kategorisini açmıştım.
Satılık-kiralık evler, TOKİ evleri, sıfır ve ikinci el ev değerlendirmesi, emlak sektörüne yönelik yorumlar.

bu bölüme ekleyebilirsiniz. Forumda içerikler artınca talebe göre çeşitlilik yaratabiliriz :)

Herkese selam Sinetech ailesi,

Bir süredir üzerinde çalıştığım
sitesini yayına aldım. Ev hakkında her şeyin paylaşılacağı bir platform yapmak istiyorum.

Sizlerin önerileriyle daha modern bir hale geleceğine eminim.
Yorumlarınızı ve kayıt olarak, küçükte olsa bir paylaşım yapmanızı bekliyorum.

Ben yazmıştım @AKYOL sana.

Ben yazmıştım @AKYOL sana.
Sağlık ve eğitim kategorisi planlama içinde şuanda. Konu dışı alanına mı alsam yoksa ayrı bir başlık altında mı olsa diye düşünüyorum.

Şimdi biri gelip benim hamster ım benim semender im benim bukalemun um için başlık yok mu der 🤣
Yav niye evde sürüngen beslenir ki onlardan nerdeyse pek farkımız kalmadı diye mi 🤣
Kuşlar ve küçük hayvanlar kısmına hamster ekleyecekler 😂 kategori açıklamasına onu da yazdım 😂

Çeşitli forumlar olması elbette güzel bence araba içinde çıkmalı araba formu ilgilenen olur 😅

Şimdi biri gelip benim hamster ım benim semender im benim bukalemun um için başlık yok mu der 🤣
Yav niye evde sürüngen beslenir ki onlardan nerdeyse pek farkımız kalmadı diye mi 🤣
örümcekleri yazmamışsın :)

EV KİTAPLIĞI VE EV SİNEMASI GİBİ KATEGORİLER OLABİLİR.

hayirli olsun. cesitlilik iyidir.

Hayırlı olsun Akyol. İnşallah sinetech gibi büyür

Esas soru şu @AKYOL. Biz erkekler olarak foruma üye olsak kadınlar üye olduğunda büyük sorun çıkabilir. Buna dikkat etmek lazım.

Esas soru şu @AKYOL. Biz erkekler olarak foruma üye olsak kadınlar üye olduğunda büyük sorun çıkabilir. Buna dikkat etmek lazım.
kadınlar için özel bölüm açılabilir bütün konular hakkında sadece bir bölümde yazarlar nasıl fikir ?

kadınlar için özel bölüm açılabilir bütün konular hakkında sadece bir bölümde yazarlar nasıl fikir ?
Iyi de esas amaç kadınların merkez odak olması. Esas ulaşılması istenen kitle orası yani.

Çoğu kategori aslında kadınları ilgilendiriyor.
Kategorilerin sıralamasında düzenleme yapacam. Ek olarak birkaç ekleme daha yapacam kategorilere. @ENS dediğin gibi sağlık, eğitim gibi kısımlar da olacak.

Aslında tek taraflı kadınlara veya erkeklere yönelik değil genel bir kullanım olacak. Sadece kategorimiz EV olacak.
Iyi de esas amaç kadınların merkez odak olması. Esas ulaşılması istenen kitle orası yani.

Çoğu kategori aslında kadınları ilgilendiriyor.
Kategorilerin sıralamasında düzenleme yapacam. Ek olarak birkaç ekleme daha yapacam kategorilere. @ENS dediğin gibi sağlık, eğitim gibi kısımlar da olacak.

Aslında tek taraflı kadınlara veya erkeklere yönelik değil genel bir kullanım olacak. Sadece kategorimiz EV olacak.
Türkiye'de yaşıyoruz. Ev deyince yüzde 90 kadın kitle. Erkekler de dahil olsun istersen DIY gibi alanlar eklemek gerekir bence. Ama kadın portföyü korumak en sağlamcı yaklaşım bence.

Rank sistemini aktif ettim. İnceleyip önerilerinizi ve eleştirilerinizi beklerim

Geri