Öneri myway m3u list

myway

Üye
Konular
3
Tamamen vpnsiz ulusal yerel müzik spor film legal iptv kıvamında
Tivimate ve Televizio uyumlu yayınlar
( )
( )

Son düzenleme:
kendi evimde seyretigim forumda topladıgım bı liste vpn gerektırmez tamamen keyfime göre listelenmışdır
zerk film arşivi eklenmışdır

Bu linkten m3u iniyor , bir de rica etsem url olarak varsa link ;)

kendi evimde seyretigim forumda topladıgım bı liste vpn gerektırmez tamamen keyfime göre listelenmışdır
ulusal haber müzik ve filmden oluşmaktadır.

h ttps://surl.be/ozlem

Emeğinize sağlık.

Tüm kanallar aktif çalısıyor mu reisim türksat kanalları kafi

Hocammsuan cok iyi çalisiyor umarım bozukmaz hiç

O süresiz olur büyük ihtimalle önemli olan m3u içindeki kanalların nereden alındığı ve o site/yer ne kadar süre boyunca aynı URL üzerinden yayın verdiği
forumda ve konu hakında fazla bilgim yok yıllar önce html kodlarla canlı tv siteleri yapıyodum ip tv olayını rast gele sitede görup merak olarak yapdım evde tv ye ekledım tvimateyle ailece seyredıyoruz

forumda ve konu hakında fazla bilgim yok yıllar önce html kodlarla canlı tv siteleri yapıyodum ip tv olayını rast gele sitede görup merak olarak yapdım evde tv ye ekledım tvimateyle ailece seyredıyoruz
Bende de aynı şekilde başladım m3u yapmaya kodlama bilgim hala 0 ama program ve chatgpt yardımı ile ilerliyor bir şekilde

Toplama liste olayı @Memetcandal 'ın yaptığı ile aynı.
Birileri spor izleyicilerinden şikayet etse de istediğiniz kadar spor kanallarını ayıklayıp diğer kanalları alın eğer o liste kök dizini kullanıcı limitliyse yakın zamanda açılmaması normaldir.

Genelde IPTV sağlayıcıları veri trafiğini görebilirler yani bir ya da daha fazla kişilik kullanıcı hesabındaki trafik onlara sorun olduğunu göstermeye yetiyor. Böyle olunca da hesapta değişiklik ya da direkt kapatma yapabiliyorlar normal olarak. Neticede hizmet sattıkları kişiden bağımsız süregelen olaylardan kaynaklanıyor ve kötü bir hizmet vermiş olmamaları gerekiyor. Sunucularındaki yavaşlık vs ayrı konular.

Yani ulusal kanalların kendi websitelerinden alınan yayınlar dışındaki ifşa olmuş listelerden alınan kanallar veya videoların çalışmaması ne spor izleyicisinin ne de listeyi hazırlayanın kabahati. Ne yani sen ATV, Show vb kaçak olmadan da izleme şansın varken kaçak yolla izle diye biz futbol maçlarını izlemeyelim mi? Ne bencilce bir istek.

İşin doğrusu ulusal kanallar için zaten internet servisini de kullandığımdan dolayı TV+ kullanıyorum. Netflix ve Prime Video aboneliği var film, dizi için. Futbol maçları için alınan abonelik ücreti gereksiz yere çok pahalı diye artık almıyorum.

Her ne kadar ücretli abonelikler olsa da film veya dizi için Cloudstream kullanıyorum. Maçlar için sağolsun arkadaşların paylaştığı listeleri deniyorum ya da uygulaması olanları hem uygulamalarını görüp değerlendirmek hem de kullanışlı bulursam kullanmaya devam etmek için cihazımda tutuyorum.

Bu forum dışında (çok lazım olursa DH) başka hiçbir forum ya da platforma da girmediğim için başka uygulama veya m3u listesi dağıtanları da tanımam. Başka Forum ya da benzeri yerlerde görev yapıp burada onları sürekli dile getirenleri de görmezden gelirim bunu bilmek ne işime yarayacaksa.

Birisi çıkar gelir "Sağlayıcı/Dağıtıcı benim." derse ve öyleyse o zaman o kişinin listesine o kişi kapatmadıkça güvenirsiniz. Kötüye kullanırsak ondan da oluruz. Yani listemizde kullanıp haber vermiyorsak ya da izinsiz uygulamalara yerleştirip reklam vb şeklinde bundan kazanç sağlıyorsak.
Bunları sahibini bilmediklerimize karşı yaparken sorumluluk hissetmiyoruz orası doğru ama bile isteye iyi niyeti de kötüye kullanırsak olmuyor işte.

Bazı arkadaşlar film/dizi arşivi veriyor. Bu yukarıdakiler onlar için geçerli değil eğer bir video yükleme sitesine yüklenmiş içerikler ise listelerindekiler.

Neyse, nereden nereye mesajı oldu ama olsun.

Kolay gelsin 😅

ulusal haber müzik ve filmden oluşmaktadır.

h ttps://surl.be/ozlem

Teşekkür ederim hocam belgesel bölümüne beinz iz love nature disco gibi eklemeler yapabilirsen şahane olur 🙏🙂

Konuyu görüntüleyenler

Geri