ATV ve now açmıyorşu an aktif gorunuyo bende
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ATV ve now açmıyorşu an aktif gorunuyo bende
eline sağlık kardeşim çok güzel (Tüm kanallar aktif çalısıyor mu reisim türksat kanalları kafi
URL M3U şeklinde var mı ? SS ip TVde çoğu kanal çalışmıyor.Tamamen vpnsiz ulusal yerel müzik spor film legal iptv kıvamında
Tivimate ve Televizio uyumlu yayınlar
Yeni Liste Cok Yakında
Özlem değil myway06 yazacaksınızEkli dosyayı görüntüle 7216
Ben de neden açılmadı?
Şunu yaz :Ekli dosyayı görüntüle 7216
Ben de neden açılmadı?
yazdıgınız kanallarınhepsi çalışıyo (@myway
Günlük rapor
Çalışmayanlar :
Ulusal :
KanalD
Teve2
Haber:
KRT TV
Sözcü TV
CNN TURK
Haber Global
Meltem TV
TV Net
Belgesel:
Bein Gurme yerinde Kanal 360 TV var
Belgesel TV
BCC
DMAX
TLC
Toprak TV
Spor:
ASPOR
Tivibu Spor
HT Spor
Yerli Müzik:
Yansıma Müzik
Damar Web
Arabesk Web
Sıla TV
Güclü TV
Dost Web
Toppop
Arma Tv
Genc Sms
Aviva TV
Fora TV
Mega TV
yazdıgınız kanallarınhepsi çalışıyo (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.) linki yeilerseniz belkı duzelır sade calışmayan krt var şu an onuda şehir dişinda oldugumdan degiştiremıyorum .
ellenize sağlık mor pakketleri eklerseniz mükemmel olurŞunu yaz :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bende de çalışıyor bu dediğiniz kanallar sorun ya internet altyapısı ya da cihazdaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Listeyi yenilememe rağmen , Televizo kullanarak Ulusal , Haber , Belgesel ve Sporu bir daha kontrol ettim yazdığım kanallar çalışmamaya devam ediyor. Belki benim telefonda bir problem vardır. Bilemiyorum.
Saygılarımla
Ellerine emeklerine sağlık isteğim var animasyon bölümüne Keloğlan lütfenyazdıgınız kanallarınhepsi çalışıyo (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.) linki yeilerseniz belkı duzelır sade calışmayan krt var şu an onuda şehir dişinda oldugumdan degiştiremıyorum .
https://surl.be/myway06 Televizo 'da şu anda çalışmayan kanallar :Tamamen vpnsiz ulusal yerel müzik spor film legal iptv kıvamında
Tivimate ve Televizio uyumlu yayınlar
(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
pcde m3u iptv uygulaması var bide onda test edip oyle yükluyorumtivvimate kullanıyorum bende aktif sizin kullandıgınız programla alakalı olabilir belki tam bilmıyorum