Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Reis , Shamel'in Max 5 sınırına gıcık olana bunun Max 3 'ü hasta eder.Selamlar
''My Dream Tv'' DreamStar cihazlarda kullanılan basit/hızlı iptv oynatıcısıdır. Uygulama içinde yerleşik liste bulunmaz.
Aşağıda verilen yöntem ile kendi listenizi ekleyip, cihazınızda kullanabilirsiniz. ''Max 3 liste''
Not:
Uygulama Dreamstar harici cihazlarda da çalışmaktadır. Ayarlar şifresi ''8876''
Kullanım:
Uygulamanın ilk açılış ekranında cihazınıza ait mac adresi olacaktır not edin.
Ekli dosyayı görüntüle 14058
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Adresine gidip mac adresi ve diğer bilgilerinizi girin göndere tıklayın, listeyi kaydedin.
Ekli dosyayı görüntüle 14078
Örnektir.
Mevcut listeleri silmek için mac adresinizi girip sil'e basın.
Ekli dosyayı görüntüle 14060
Liste görünümü:
Ekli dosyayı görüntüle 14061
Film Listesi:
Ekli dosyayı görüntüle 14062
İndirme şifresi: tekkan
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Reis bu uygulama genelde yaşlı yakınları olan ve tek liste kullanan kişiler için. Telefon dan ya da pc den 1 adet liste yüklüyorsun, cihaz başlarken oto açılışa getiriyorsun misss; Yani günde 500 tane liste yükleyip silenler için değil. 50 farklı liste kullanmak isteyen için bir sürü alternatif var, bu uygulama ile vakit kaybetmesinler.Reis , Shamel'in Max 5 sınırına gıcık olana bunun Max 3 'ü hasta eder.
Sen benim bu yorumuma takılma Reis, Senin paylaşımlarını 4 gözle bekliyor ve takip ediyorum.Reis bu uygulama genelde yaşlı yakınları olan ve tek liste kullanan kişiler için. Telefon dan ya da pc den 1 adet liste yüklüyorsun, cihaz başlarken oto açılışa getiriyorsun misss; Yani günde 500 tane liste yükleyip silenler için değil. 50 farklı liste kullanmak isteyen için bir sürü alternatif var, bu uygulama ile vakit kaybetmesinler.
Kralsın.Sen benim bu yorumuma takılma Reis, Senin paylaşımlarını 4 gözle bekliyor ve takip ediyorum.
Usta'msınKralsın.![]()
Slm bu 2ci URL kısmına parola falan ne yazıcaz acaba@tekkan Kardesim Evet Şimdi Geldi Liste Zorla Durdur, Deyip Tekrar Açınca Liste Geldi. Eline Sağlık.
Aleykum Selam.Slm bu 2ci URL kısmına parola falan ne yazıcaz acaba
Mi stick 4k da denedim sizdeki gibi mac adresi verdi. Mi box ve mi sticklerde çalışmıyor bu cihazlarda uğraşmayın.Mi box 2. Nesil cihazı olan başka biri deneyebilir mi , bende merak ettim neden çalışmadı ?
İlk mesajda resimli anlatımı varTeşekkürler.M3u listesini box ta nasıl kopyalayacağımızı anlatırsanız sevinirim.
İlk mesajda yazıyor hocam.Uygulamanın ayarlar kismina girerken şifre soruyor, 0000,1111,1234 denedim kabul etmiyor. Şifresini bilen varmı?
Not:
Uygulama Dreamstar harici cihazlarda da çalışmaktadır. Ayarlar şifresi ''8876''
Nasil kullaniyorsun ustam lutfen bana da soyle url kismina m3u adresi yapistiriyorum listeyi kaydet diyorum olmuyorArkadaşlar anlatayım size olayı bu uygulama dreamstar için üretilmiş olup sadece dreamstar Mac adresli cihazlarda çalışır harici çalışmaz
Ben dreamstar kullanıcısıyım kullanıyorum şuan
Ds mi kullanıyorsun üstadNasil kullaniyorsun ustam lutfen bana da soyle url kismina m3u adresi yapistiriyorum listeyi kaydet diyorum olmuyor
Aynen ustam dreamstar masterDs mi kullanıyorsun üstad
Ds Master 4k linux bu forumdan bir m3u linki buldum. SonraDs mi kullanıyorsun üstad
@tekkan usta senlik olay bu yeni cihazAynen ustam dreamstar master
Ds Master 4k linux bu forumdan bir m3u linki buldum. SonraZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu siteye girdim. Option 1 url kismina yapistirdim. Sonra send bastim yesil success uyarisi verdi yani basarili sonra kumandadan mydream kisayol tusuna bastim. Ekteki ekran cikti girmiyor o ekranda kaliyor. Yardimci olabilir misiniz.