Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Benim yükleyebildiğim liste sayısı 3 evet, 4 te hata verdi.max 3 liste yuklenebilomus galiba yinede emeklerinize sağlik tesekkürler
unlinked uygulamasına eklenmiştir. saygılarSelamlar
''My Dream Tv'' DreamStar cihazlarda kullanılan basit/hızlı iptv oynatıcısıdır. Uygulama içinde yerleşik liste bulunmaz.
Aşağıda verilen yöntem ile kendi listenizi ekleyip, cihazınızda kullanabilirsiniz. ''Max 3 liste''
Not:
Uygulama Dreamstar harici cihazlarda da çalışmaktadır. Ayarlar şifresi ''8876''
Kullanım:
Uygulamanın ilk açılış ekranında cihazınıza ait mac adresi olacaktır not edin.
Ekli dosyayı görüntüle 14058
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Adresine gidip mac adresi ve diğer bilgilerinizi girin göndere tıklayın, listeyi kaydedin.
Ekli dosyayı görüntüle 14059
Giriş :
Mevcut listeleri silmek için mac adresinizi girip sil'e basın.
Ekli dosyayı görüntüle 14060
Liste görünümü:
Ekli dosyayı görüntüle 14061
Film Listesi:
Ekli dosyayı görüntüle 14062
İndirme şifresi: tekkan
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Saygılar biz den reis.unlinked uygulamasına eklenmiştir. saygılar![]()
Geri dönüş için teşekkürler üstad. Dediğiniz gibi listeyi komple siliyor, doğrudur.vestel android tv de denedim gayet güzel çalışıyor lakin eksi yanı max 3 url izin veriyor birde delete yaparken listeleri komple siliyo tek tek silme olmuyor denediğim kadarı ile
Uygulamalardan zorla durdur yapıp, uygulamayı tekrar açın. Ayrıca yüklediğiniz listenin boyutu yüksek ise açılış biraz vakit alır. Cihazınız nedir, tam modeli ?Bende olmadı hocam dreamstar zaten bir cihaz var ekledim ama uygulama açılınca dönüyor simge
Yaptım ama olmadı liste mi eklemem gerekiyor? Sizin yazdıklarınızi yaptım ama olmadı? Dreamstar i4 Android TV Box cihazimUygulamalardan zorla durdur yapıp, uygulamayı tekrar açın. Ayrıca yüklediğiniz listenin boyutu yüksek ise açılış biraz vakit alır. Cihazınız nedir, tam modeli ?
Dreamstar i4 cihazda bu uygulama zaten var üstad. Çalışan bir liste eklemeniz gerekiyor evet.Yaptım ama olmadı liste mi eklemem gerekiyor? Sizin yazdıklarınızi yaptım ama olmadı? Dreamstar i4 Android TV Box cihazim
Nasıl ekliyoruz hocam ben bu işleri pek bilmiyorum da kusura bakmaDreamstar i4 cihazda bu uygulama zaten var üstad. Çalışan bir liste eklemeniz gerekiyor evet.
İlk mesaj da detaylı anlatımı var oradan bakıp yapabilirsiniz.Nasıl ekliyoruz hocam ben bu işleri pek bilmiyorum da kusura bakma
Resmi ilk mesaja ekleyelim reis izninle.
İlk mesaja eklendi. Teşekkürler reis.tabiki ekleyebilirsiniz
Usta apk inmiyor hata veriyorSelamlar
''My Dream Tv'' DreamStar cihazlarda kullanılan basit/hızlı iptv oynatıcısıdır. Uygulama içinde yerleşik liste bulunmaz.
Aşağıda verilen yöntem ile kendi listenizi ekleyip, cihazınızda kullanabilirsiniz. ''Max 3 liste''
Not:
Uygulama Dreamstar harici cihazlarda da çalışmaktadır. Ayarlar şifresi ''8876''
Kullanım:
Uygulamanın ilk açılış ekranında cihazınıza ait mac adresi olacaktır not edin.
Ekli dosyayı görüntüle 14058
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Adresine gidip mac adresi ve diğer bilgilerinizi girin göndere tıklayın, listeyi kaydedin.
Ekli dosyayı görüntüle 14078
Örnektir.
Mevcut listeleri silmek için mac adresinizi girip sil'e basın.
Ekli dosyayı görüntüle 14060
Liste görünümü:
Ekli dosyayı görüntüle 14061
Film Listesi:
Ekli dosyayı görüntüle 14062
İndirme şifresi: tekkan
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.