☪️ Mor Line 🟣 ⚽ [ Birleşti ] ⚽

An itibarı ile

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025.08.02_10.14.24.559.png
    Screenshot_2025.08.02_10.14.24.559.png
    873.6 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2025.08.02_10.14.48.392.png
    Screenshot_2025.08.02_10.14.48.392.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 71
Sezon öncesi hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz.. Herkes için Anonim hazır Mor m3u dosyayı indirip playerinize yükleyip izleyebilirsiz. Herkese hayırlı olsun. İyi Seyirler ....

Uyarı ⫸ ttnet iss kullanıcıları B1 grubun 4 ile 11 arası izlenceleri izleyemezler. Bu sorun İSS den kaynaklanmaktadır. TRcell de test edildi hepsi açık. Sizde diğer operatörlerde testinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bilgilerinize arz olunur.....
👏👏👏👏👏👍👍💥

Sezon öncesi hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz.. Herkes için Anonim hazır Mor m3u dosyayı indirip playerinize yükleyip izleyebilirsiz. Herkese hayırlı olsun. İyi Seyirler ....

Uyarı ⫸ ttnet iss kullanıcıları B1 grubun 4 ile 11 arası izlenceleri izleyemezler. Bu sorun İSS den kaynaklanmaktadır. TRcell de test edildi hepsi açık. Sizde diğer operatörlerde testinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bilgilerinize arz olunur.....

Kısa link
An itibariyle Linkler Çalışmıyor ...: (( Bilginize sunulur ,TEŞEKKÜRLER

Süperonline Kullanıyorum acaba bundan olabilirmi ?

Olayı Çözdüm...PC de Open TV de Linki açmıyormuş ! TV de sıkıntı yok... Tekrar Emeğine Sağlık Teşekkürler.

Kısa link
Hangi playere yükleyeceğiz? Yardımcı olabilir misiniz?

Elinizde Bir liste varsa onu televizo ile açın . Bugüne kadar liste çalışıyorsa eğer açmadığı bir listeyi daha görmedim.
Teşekkür ederim. Televizoyu ben de kullanıyorum ama @birdirbir’in verdiği linki televizoya ekledim liste bulunamadı diyor. Farklı bir şey mi yapmam lazım bilemedim ☺️

Eline sağlık güzel bir çalışma kolaylıklar dilerim

Geri