gorkem serif
Paylaşımcı
- Konular
- 6
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sezon öncesi hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz.. Herkes için Anonim hazır Mor m3u dosyayı indirip playerinize yükleyip izleyebilirsiz. Herkese hayırlı olsun. İyi Seyirler ....
Uyarı ⫸ ttnet iss kullanıcıları B1 grubun 4 ile 11 arası izlenceleri izleyemezler. Bu sorun İSS den kaynaklanmaktadır. TRcell de test edildi hepsi açık. Sizde diğer operatörlerde testinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bilgilerinize arz olunur.....
Olmaz mı üstad .Merhaba emeğinize sağlık m3u link olarak var mı acaba?
Süresi ne kadar
lastik patlayana kadar hiçkimse ömür veremez Allah CC den başkaSüresi ne kadar
Evvallah Reis
An itibariyle Linkler Çalışmıyor ...: (( Bilginize sunulur ,TEŞEKKÜRLERSezon öncesi hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz.. Herkes için Anonim hazır Mor m3u dosyayı indirip playerinize yükleyip izleyebilirsiz. Herkese hayırlı olsun. İyi Seyirler ....
Uyarı ⫸ ttnet iss kullanıcıları B1 grubun 4 ile 11 arası izlenceleri izleyemezler. Bu sorun İSS den kaynaklanmaktadır. TRcell de test edildi hepsi açık. Sizde diğer operatörlerde testinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bilgilerinize arz olunur.....
Kısa linkZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Cam gibi gösteriyor hepsini İSS değiştirebilirsinizAn itibariyle Linkler Çalışmıyor ...: (( Bilginize sunulur ,TEŞEKKÜRLER
Cam gibi gösteriyor hepsini İSS değiştirebilirsiniz
Hangi playere yükleyeceğiz? Yardımcı olabilir misiniz?Sezon öncesi hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz.. Herkes için Anonim hazır Mor m3u dosyayı indirip playerinize yükleyip izleyebilirsiz. Herkese hayırlı olsun. İyi Seyirler ....
Kısa linkZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Elinizde Bir liste varsa onu televizo ile açın . Bugüne kadar liste çalışıyorsa eğer açmadığı bir listeyi daha görmedim.Hangi playere yükleyeceğiz? Yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim. Televizoyu ben de kullanıyorum ama @birdirbir’in verdiği linki televizoya ekledim liste bulunamadı diyor. Farklı bir şey mi yapmam lazım bilemedimElinizde Bir liste varsa onu televizo ile açın . Bugüne kadar liste çalışıyorsa eğer açmadığı bir listeyi daha görmedim.