patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Sadece reklamları kaldırdım ekstra bir şey yapmadım hocam. Foruma da atmayı düşünmüyordum valla ne yalan söyleyim.foruma atıcakmısın modladıgını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sadece reklamları kaldırdım ekstra bir şey yapmadım hocam. Foruma da atmayı düşünmüyordum valla ne yalan söyleyim.foruma atıcakmısın modladıgını
paylaşmak güzeldir reisSadece reklamları kaldırdım ekstra bir şey yapmadım hocam. Foruma da atmayı düşünmüyordum valla ne yalan söyleyim.Konu içinde aslında mevcut son sürüm mü değil mi bilmiyorum ama dediğim gibi kontrol eder olmadı upload ederim.
![]()
sol menüdeki göz at kısmından ulaşacaksınız .Ace media ya live uzerinden yerel dosya ekle dedim hata verdi sizin m3u.
Birazdan link bırakırım.paylaşmak güzeldir reis![]()
Sen bir tanesin vallahiBirazdan link bırakırım.![]()
Ben bi türlü pcden giriş yapamadım yayınlara discorddan baska yerden ekran acsam yardımcı olabılıcek varmı?Birazdan link bırakırım.![]()
Güzel bilgi.Paylaşım için teşekkür ederiz.Fransanın B*in 2 side veriyor onuda acestream üzerinden izleyebilirsiniz ve match futbol ise düzenli %85 ihtimalle Galatasaray ve fenerbahçe maçlarını veriyor diğer takımlarıda bazen veriyor portekizin sport tv acestreamda 1-2-3 kanalları var onlarda genellikle Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını veriyor bizim ligin nerede yayınlandığını merak ediyorsunuzdur diye yazdım
hocam any desk yükleyip id yi bana özelden atın yardımcı olayım.Ben bi türlü pcden giriş yapamadım yayınlara discorddan baska yerden ekran acsam yardımcı olabılıcek varmı?
Rica ederim ne demekGüzel bilgi.Paylaşım için teşekkür ederiz.
hemen yapıyorumhocam any desk yükleyip id yi bana özelden atın yardımcı olayım.
Sen bir tanesin vallahi
Pcden ace stream indirip idyi gireceksiniz bir şey yok ki hocam.Ben bi türlü pcden giriş yapamadım yayınlara discorddan baska yerden ekran acsam yardımcı olabılıcek varmı?
Evet katılıyorum torrent mantığıyla çalışması hiçbir kullanıcının bir birini etkilememesi harika herkese öneririm internetiniz iyiyse eleven sports var la ligayı ve seria a yı 4k bir şekilde bile sorunsuz izlersinizBu programın değeri bilinmiyor. derbi de belli oldu gerçekten ne kadar sağlam olduğu.
Ben bi türlü pcden giriş yapamadım yayınlara discorddan baska yerden ekran acsam yardımcı olabılıcek varmı?
Hocam gozatta da m3u dosyası download da olmasına rağmen görmüyor enteresan bende sorun oldu sanırım. Yinede teşekkürlersol menüdeki göz at kısmından ulaşacaksınız .
Hocam gerekli izinleri vermezseniz gözükmez.Hocam gozatta da m3u dosyası download da olmasına rağmen görmüyor enteresan bende sorun oldu sanırım. Yinede teşekkürler
Hocam izinler verili dahili dosyaya erişimi var. Acaba m3u isminde mi sorun var değiştirip deneyeceğimHocam gerekli izinleri vermezseniz gözükmez.