Mor kanallar için Ace stream.android,windows,mac çalışır.(program indirme linkleri ve playlist konuya eklendi.)

foruma atıcakmısın modladıgını
Sadece reklamları kaldırdım ekstra bir şey yapmadım hocam. Foruma da atmayı düşünmüyordum valla ne yalan söyleyim. :D Konu içinde aslında mevcut son sürüm mü değil mi bilmiyorum ama dediğim gibi kontrol eder olmadı upload ederim. :)

Sadece reklamları kaldırdım ekstra bir şey yapmadım hocam. Foruma da atmayı düşünmüyordum valla ne yalan söyleyim. :D Konu içinde aslında mevcut son sürüm mü değil mi bilmiyorum ama dediğim gibi kontrol eder olmadı upload ederim. :)
paylaşmak güzeldir reis :)

Fransanın B*in 2 side veriyor onuda acestream üzerinden izleyebilirsiniz ve match futbol ise düzenli %85 ihtimalle Galatasaray ve fenerbahçe maçlarını veriyor diğer takımlarıda bazen veriyor portekizin sport tv acestreamda 1-2-3 kanalları var onlarda genellikle Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını veriyor bizim ligin nerede yayınlandığını merak ediyorsunuzdur diye yazdım

Fransanın B*in 2 side veriyor onuda acestream üzerinden izleyebilirsiniz ve match futbol ise düzenli %85 ihtimalle Galatasaray ve fenerbahçe maçlarını veriyor diğer takımlarıda bazen veriyor portekizin sport tv acestreamda 1-2-3 kanalları var onlarda genellikle Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını veriyor bizim ligin nerede yayınlandığını merak ediyorsunuzdur diye yazdım
Güzel bilgi.Paylaşım için teşekkür ederiz.

Bu programın değeri bilinmiyor. derbi de belli oldu gerçekten ne kadar sağlam olduğu.

Bu programın değeri bilinmiyor. derbi de belli oldu gerçekten ne kadar sağlam olduğu.
Evet katılıyorum torrent mantığıyla çalışması hiçbir kullanıcının bir birini etkilememesi harika herkese öneririm internetiniz iyiyse eleven sports var la ligayı ve seria a yı 4k bir şekilde bile sorunsuz izlersiniz

Ben bi türlü pcden giriş yapamadım yayınlara discorddan baska yerden ekran acsam yardımcı olabılıcek varmı?

Bunu indirdikten sonra kurulumunu yapın. Programı açın karşınıza gelen ekranda verilen idlerden birisini girin yayın açılır.

Acestreami pc de izlemek için Türkiye de ilk defa portable hale getirip paylaşıma sunanlardan biriydim 10 yıl civarı önce program hala çalışıyor, hele bir de "SopCast" diye 1 program vardı efsane çalışırdı şimdilerde türk yayıncı yok, şimdi bahsedeceğim program ise "potplayer" biliyorsunuzdur çok güçlü bir oynatıcıdır içine acestream entegre edilmiş haliyle hem ace linkleri hem m3u ip adresleri hepsini rahatlıkla kasmadan izletiyor.
İsteyenler olursa yüklemeyi yaparım konu sahibi de isterse konusuna sabitleyebilir pc de alternatif izleme yöntemi olarak.

üst yorumlarda paylaşılan ace linkleri mor paket yaklaşık 4 yıldır hiç değişmeden kullanılıyor sağlam yani..

Hocam gerekli izinleri vermezseniz gözükmez.
Hocam izinler verili dahili dosyaya erişimi var. Acaba m3u isminde mi sorun var değiştirip deneyeceğim

Edit:dosyayı görmüyor hala.sorun bende olabilir yinede teşekkür ederim

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri