Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İmzalanmazsa uygulama yüklenmez eğer ki yüklendiyse o uygulama imzalidirBir apk’yı düzenledikten sonra orijinal imzası yeni apk ya nasıl aktarılır ve imzalanması şart mı imzasız bırakılsa uygulama güncelleme alamaz mı.?
Hocam ApkTool M uygulaması ile düzenlemeyi yaptım imzayı orijinal uygulamadan kopyaladı uygulama kontrol ettiğimde tarih kısmı hariç gözle görünür bir hata görmedim ama modlu apk imzası eşleşmiyorİmzalanmazsa uygulama yüklenmez eğer ki yüklendiyse o uygulama imzalidir
Ne gibi bi hata alıyorsun hocam birde hangi uygulama üzerinde deniyosunuzHocam ApkTool M uygulaması ile düzenlemeyi yaptım imzayı orijinal uygulamadan kopyaladı uygulama kontrol ettiğimde tarih kısmı hariç gözle görünür bir hata görmedim ama modlu apk imzası eşleşmiyor
Hocam uygulama smart tube aldığım hatayı ekledimNe gibi bi hata alıyorsun hocam birde hangi uygulama üzerinde deniyosunuz
Yüklü sürümle eslesmedigini söylüyor yüklü sürümü kaldırıp modlu sürümü kurun hocamHocam uygulama smart tube aldığım hatayı ekledim
Yükleme başarısız oldu! Hata kodu: 5
INSTALL_FAILED_UPDATE_INCOMPATIBLE: Package com.teamsmart.videomanager.tv signatures do not match previously installed version; ignoring!
Ustam teşekkürler desteğin için uygulama farklı imza ile yüklendi galiba her güncellemede bu işlem ne yazık ki manuel olacak sanırımYüklü sürümle eslesmedigini söylüyor yüklü sürümü kaldırıp modlu sürümü kurun hocam
Modlanmiş uygulamada her yeni sürümde genelde yeniden modlama işlemi gerçekleştirilir şahsen bende öyle kullanıyorum o yüzden dert etmeyin hocamUstam teşekkürler desteğin için uygulama farklı imza ile yüklendi galiba her güncellemede bu işlem ne yazık ki manuel olacak sanırım
Teşekkür ederim konu kilit.Modlanmiş uygulamada her yeni sürümde genelde yeniden modlama işlemi gerçekleştirilir şahsen bende öyle kullanıyorum o yüzden dert etmeyin hocam