Yardım Modlanmış uygulama imzalama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ergin

Üye
Konular
5
Bir apk’yı düzenledikten sonra orijinal imzası yeni apk ya nasıl aktarılır ve imzalanması şart mı imzasız bırakılsa uygulama güncelleme alamaz mı.?

Bir apk’yı düzenledikten sonra orijinal imzası yeni apk ya nasıl aktarılır ve imzalanması şart mı imzasız bırakılsa uygulama güncelleme alamaz mı.?
İmzalanmazsa uygulama yüklenmez eğer ki yüklendiyse o uygulama imzalidir

İmzalanmazsa uygulama yüklenmez eğer ki yüklendiyse o uygulama imzalidir
Hocam ApkTool M uygulaması ile düzenlemeyi yaptım imzayı orijinal uygulamadan kopyaladı uygulama kontrol ettiğimde tarih kısmı hariç gözle görünür bir hata görmedim ama modlu apk imzası eşleşmiyor

Hocam ApkTool M uygulaması ile düzenlemeyi yaptım imzayı orijinal uygulamadan kopyaladı uygulama kontrol ettiğimde tarih kısmı hariç gözle görünür bir hata görmedim ama modlu apk imzası eşleşmiyor
Ne gibi bi hata alıyorsun hocam birde hangi uygulama üzerinde deniyosunuz

Ne gibi bi hata alıyorsun hocam birde hangi uygulama üzerinde deniyosunuz
Hocam uygulama smart tube aldığım hatayı ekledim

Yükleme başarısız oldu! Hata kodu: 5

INSTALL_FAILED_UPDATE_INCOMPATIBLE: Package com.teamsmart.videomanager.tv signatures do not match previously installed version; ignoring!

Hocam uygulama smart tube aldığım hatayı ekledim

Yükleme başarısız oldu! Hata kodu: 5

INSTALL_FAILED_UPDATE_INCOMPATIBLE: Package com.teamsmart.videomanager.tv signatures do not match previously installed version; ignoring!
Yüklü sürümle eslesmedigini söylüyor yüklü sürümü kaldırıp modlu sürümü kurun hocam

@Ergin sorun çözüldü mü hocam ona göre konuyu kilitletelim ?

Yüklü sürümle eslesmedigini söylüyor yüklü sürümü kaldırıp modlu sürümü kurun hocam
Ustam teşekkürler desteğin için uygulama farklı imza ile yüklendi galiba her güncellemede bu işlem ne yazık ki manuel olacak sanırım

Ustam teşekkürler desteğin için uygulama farklı imza ile yüklendi galiba her güncellemede bu işlem ne yazık ki manuel olacak sanırım
Modlanmiş uygulamada her yeni sürümde genelde yeniden modlama işlemi gerçekleştirilir şahsen bende öyle kullanıyorum o yüzden dert etmeyin hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri