Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Isınınca yesene sorunu var. Nereye götürebilirim. Tesekiurler
Leblebiyi anlamak değil de sanki tahmin etmek gibi olmuş sankiAdam "Isınınca yesene sorunu var" demiş. Trabzon'a kargo ile gönderebilirsiniz cevabı almış. Leb ve leblebi mübarek. Hayranlıkla izliyorum.
Daha iyi bir öneriniz varsa dinlerimAdam "Isınınca yesene sorunu var" demiş. Trabzon'a kargo ile gönderebilirsiniz cevabı almış. Leb ve leblebi mübarek. Hayranlıkla izliyorum.
Yani ısınınca yesene sorunu var yazıp daha iyi bir öneri istiyorsunuz. Fmanda strakiye öneriyorum o zaman.Daha iyi bir öneriniz varsa dinlerim
Isınınca yeserme sorunum var. Ekran bir anda yeşeriyor ve renkler kayboluyor. Yeşil ve mor oluyor her şey. Nereye götürebilirim. Tesekiurler
Isınınca yeserme sorunu denek istedim. Bir anda ekran yeşeriyor ve renkler mor ve yeşil oluyorYani ısınınca yesene sorunu var yazıp daha iyi bir öneri istiyorsunuz. Fmanda strakiye öneriyorum o zaman.
Teknozon youtube kanalı var onunla irtibata gec halleder.Elazığda galiba kargoyla hallediyor saygılar.Selamlar mibox tamiri yapabilecek bir usta tavsiyesi var mi
Teşekkürler
Adam "Isınınca yesene sorunu var" demiş. Trabzon'a kargo ile gönderebilirsiniz cevabı almış. Leb ve leblebi mübarek. Hayranlıkla
Şımdi yeni gördümde..Dalgamı geçtiğinizi sanıyorsunuz?Tamir için birini sormuş arkadaş bende daha önce tamire gönderdiğim birini önerdim.Onu demiş bunu demişi içinizden düşünün. @SinetechAdam "Isınınca yesene sorunu var" demiş. Trabzon'a kargo ile gönderebilirsiniz cevabı almış. Leb ve leblebi mübarek. Hayranlıkla izliyorum.
Öyle diyorsanız uzatmaya gerek yok.Forumlarda bu tür şeyler uzatılır genelde ve sonu iyi bitmez.Bende o yüzden kimsenin cevabına yorum yapmam,içimden düşünürüm sadece.Çok alıngansınız. Ben sorunun ne olduğunu yazamadığı için yazdım ve mesaj sahibi hiç alınganlık göstermeden düzeltme yaptı ve ben de o şekilde bir cevap yazdım. Bu kadar içerlemenize gerek yok.
Elbette öyle. Sizin yanlış anladığınız kısım Isınınca yesene diye bir problem olduğu yazılması ve sizin tamir için adres vermeniz üzerine benim ikisini birleştirip sizin leb demeden leblebeyi anladığınızı söylememdi. Yani sizin direkt olarak daha sonra düzeltrek yazdıkları ısınınca yeşeriyor kısmını anladığınızı söylemek istedim. Esprili bir şekilde yazınca alay ettiğimi düşünmüş olmalısınız. Gülüp geçseydiniz keşkeÖyle diyorsanız uzatmaya gerek yok.Forumlarda bu tür şeyler uzatılır genelde ve sonu iyi bitmez.Bende o yüzden kimsenin cevabına yorum yapmam,içimden düşünürüm sadece.
Adam "Isınınca yesene sorunu var" demiş. Trabzon'a kargo ile gönderebilirsiniz cevabı almış. Leb ve leblebi mübarek. Hayranlıkla izliyorum.