Mibox tamir

:D :D :D kesin reset tir o :D
"Yeşerme" miş. Ekran yeşil tonlara bürünüyormuş. Hulk izlenilebilir yani. Aynı problem bende de olmuştu, başka ekranda denedim sorun yoktu. Sonra yeşil olan ekranın ayarlarıyla yarım saat uğraştım, sonuç:.... ... ... HTML kablo gitmiş!

"Yeşerme" miş. Ekran yeşil tonlara bürünüyormuş. Hulk izlenilebilir yani. Aynı problem bende de olmuştu, başka ekranda denedim sorun yoktu. Sonra yeşil olan ekranın ayarlarıyla yarım saat uğraştım, sonuç:.... ... ... HTML kablo gitmiş!
Vay arkadaş gerçekten garip bir arıza Hdmi kablodan çıkması.Delirtir bilmeyen adamı. bi bilgi daha öğrenmiş olduk teşekkürler...

Evet. İşte ben de bu yüzden tamir yerine önce diğer çözümleri önermiştim. RGB olarak değiştirmek veya p seçiliyse diğerini seçmek de düzeltebilir. HDMI da başka bir çözüm. Tabi gerçekten de cihazdaki sorun ısınma kaynaklı değilse.

Gördüm gördüm. Espri yapılmış yanlış anlaşılmış :( sonuca ulaşılmış ama sonunda ;)
Çok da öyle değil gibi başta tek mesaj yazılmışken öyle zannetsem de ama hiç mühim değil. Konu sahibinin sorununu çözebilirsek geriye kalanlar hava civa ;)

Kapatıp açınca normal renklerde mi başlıyor? Cihaz renk ayarlarına girip RGB olarak değiştirip dener misiniz? Sorun sadece ısınması olmayabilir çünkü.
evet kesinlikle öyle. Deneyecegim. tesekkurler. Cihaz renk ayarlarında sadece cozurluk ayarları gordum RGB nerededir tesekkurler

Son düzenleme:
evet kesinlikle öyle. Deneyecegim. tesekkurler
Ayrıca varsa elinizde farklı bir HDMI kablosu ile de deneyin. Bu iki denemeden sonra hala yani renk ayarları ve HDMI hala aynı sonucu alıyorsanız tamire göndermemeniz için en azından benim pek bir alternatif önerim daha yok. Umarım bunlar işe yarayanlar olur ve sizi masraftan kurtarır.

Yukardan yoksay yapar,cevaplarını görmem o kullanıcının.En güzel yöntem bu.
Elbette öyle. Sizin yanlış anladığınız kısım Isınınca yesene diye bir problem olduğu yazılması ve sizin tamir için adres vermeniz üzerine benim ikisini birleştirip sizin leb demeden leblebeyi anladığınızı söylememdi. Yani sizin direkt olarak daha sonra düzeltrek yazdıkları ısınınca yeşeriyor kısmını anladığınızı söylemek istedim. Esprili bir şekilde yazınca alay ettiğimi düşünmüş olmalısınız. Gülüp geçseydiniz keşke ;)
Yine de sonundaki bu uzlaşmacı mesajınız için teşekkürler.
Arkadaşlar, hepimiz buraya hayatın stresinden uzaklaşıp bir şeyler paylaşmak ve öğrenmek için geliyoruz, inanıyorum ki burada kimse art niyetle bir şey paylaşmıyor, mümkün mertebe olumlu düşünüp yorumlayalım. Lütfen..

evet kesinlikle öyle. Deneyecegim. tesekkurler. Cihaz renk ayarlarında sadece cozurluk ayarları gordum RGB nerededir tesekkurler
Mesajınızı düzenlemişsiniz sonradan onu şimdi gördüm. Geç olacak ama bulmuş olsanız bile Görümtü Ayarlarının içerisinde Renk Ayarları diye geçiyor olması lazım.

Geri