yanğıncı42
Üye
- Konular
- 2
Merhaba arkadaşlar dün akşam TV boks'ta 3 dakikada bir reklam çıkmaya başladı birçok programı sildim ama hala reklam devam ediyor bu reklamları nasıl engelleyebilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Reklamın fotoğrafı falan var mı?Merhaba arkadaşlar dün akşam TV boks'ta 3 dakikada bir reklam çıkmaya başladı birçok programı sildim ama hala reklam devam ediyor bu reklamları nasıl engelleyebilirim
Reklamın fotoğrafı falan var mı?
Virüs bulaşmıştır antivirüs uygulamaları ile temizlik yapın kullandığınız tarayıcı dahil olmak üzere her şeyi taratınMerhaba arkadaşlar dün akşam TV boks'ta 3 dakikada bir reklam çıkmaya başladı birçok programı sildim ama hala reklam devam ediyor bu reklamları nasıl engelleyebilirim
Telefon ile televizyondaki reklamı çekip atma şansınız var mı?Sürekli farklı reklam
Resmini çektim ama buraya yükleyemedim bir virüs programı ile tarattım bir zararlı yazılım buldu sildim şu an reklam çıkmıyor teşekkürlerTelefon ile televizyondaki reklamı çekip atma şansınız var mı?
Teşekkür ederim bir virüs programı ile atar attım Bir zararlı bir yazılım buldu şu anda çıkmıyor reklamVirüs bulaşmıştır antivirüs uygulamaları ile temizlik yapın kullandığınız tarayıcı dahil olmak üzere her şeyi taratın
Virüs bulaşmıştır antivirüs uygulamaları ile temizlik yapın kullandığınız tarayıcı dahil olmak üzere her şeyi taratın
Sürekli farklı reklam
Resim çektim ama yuklememedim. virüs programı yükleyip tarattım şu an reklam çıkmıyor teşekkür ederim
Adı ne virüs programının tavsiye olmaması açısından yazabilir misiniz.Teşekkür ederim bir virüs programı ile atar attım Bir zararlı bir yazılım buldu şu anda çıkmıyor reklam
ESET smart TV securtyAdı ne virüs programının tavsiye olmaması açısından yazabilir misiniz.
apk kurmadan browserde virustotal sitesinde apk taratın sonra kurunuz.Resim çektim ama yuklememedim. virüs programı yükleyip tarattım şu an reklam çıkmıyor teşekkür ederim
TeşekkürlerESET smart TV securty