Yardım Mi TV boxta 3 dakikada bir cıkan reklam.

Konular
2
Merhaba arkadaşlar dün akşam TV boks'ta 3 dakikada bir reklam çıkmaya başladı birçok programı sildim ama hala reklam devam ediyor bu reklamları nasıl engelleyebilirim

Merhaba arkadaşlar dün akşam TV boks'ta 3 dakikada bir reklam çıkmaya başladı birçok programı sildim ama hala reklam devam ediyor bu reklamları nasıl engelleyebilirim
Virüs bulaşmıştır antivirüs uygulamaları ile temizlik yapın kullandığınız tarayıcı dahil olmak üzere her şeyi taratın

Uzaktan takip ettim ama @patr0n virüs programıyla kökten çözümü söylemişti bile. Tebrikler.
Ayrıca herkese ayrı ayrı alıntı yaparak farklı mesajlarla cevap vermek yerine şunu yapabilirsiniz başka zaman da böyle bir durum olursa eğer diye:

Konunun alt tarafındaki cevaplaya bastıktan sonra boş bir yazma alanı oluyor bildiğiniz gibi. Bir veya birden fazla kişiye cevap yazacaksanız eğer onlardan alıntı yaparak; cevaplayacağınız mesajın altından cevaplaya basın, sizin alttaki mesaj alanına alıntıyı yapar. Yani kaç tane mesajın altından cevapla butonuna basarsanız her bastığınız cevapla butonundan sonra mesaj yazma alanına o mesajı ve yazarını alıntılayarak ekler. Böylece ayrı ayrı cevaplaya basıp her biri için ayrıca mesaj yazmanıza gerek kalmaz ve gereksiz mesaj kalabalığını önlemiş olursunuz.

Yani demek istediğim aşağıdaki gibi. Konunuza mesaj yazarken yukarıdaki mesajlardan istediklerimin sağ altındaki cevaplaya basınca her birini şu anda yazdığım mesaj alanına otomatik ekliyor böylece her birine ayrı ayrı cevap yazmak yerine tek mesajda hepsini alıp cevaplayabiliyorum.

Virüs bulaşmıştır antivirüs uygulamaları ile temizlik yapın kullandığınız tarayıcı dahil olmak üzere her şeyi taratın
Sürekli farklı reklam
Resim çektim ama yuklememedim. virüs programı yükleyip tarattım şu an reklam çıkmıyor teşekkür ederim
Reklamın fotoğrafı falan var mı?

Geri