Öneri mi box youtube reklam engelleme

akdas

Moderatör
Konular
74
adguard vpn android tv icin apk sitesinden indirip kuruyoruz sonra sitesinen ücretsiz üyelik yapıyoruz ve mi box tan giriş yapıyoruz ben otomatık sec dedim o finlandiya secti ve youtube reklamlarını cıkmıyor

Tsk ama bende zaten premium yinede tesekkurler

Yada...

SmartTube candır. YouTube uygulamasını hiç kullanmıyorum. Reklam engellemek için çalışan, gereksiz önizleme kısmını otomatik geçen ve video desteklediği sürece en yüksek kaliteye kadar izleyebildiğim için vazgeçmeyi düşünmüyorum.

arkadaslar niye böyle cevaplar veriyorsunuz anlamış degilim bi tesekkur eder veya bişey der yok ona gerek yok buna gerek yok ben şunu kullanıyorum falan nuzdarip olan insanlar vardır youtube konusunda işte böyle yaptınız icin insanın bişye paylaşmak istemiyor

arkadaslar niye böyle cevaplar veriyorsunuz anlamış degilim bi tesekkur eder veya bişey der yok ona gerek yok buna gerek yok ben şunu kullanıyorum falan nuzdarip olan insanlar vardır youtube konusunda işte böyle yaptınız icin insanın bişye paylaşmak istemiyor
Kendi adıma özür dilerim mesajım sizi gücendirdiyse. Belki bilginiz yoktur diye farklı bir uygulama kullandığım ve memnun olduğum için alternatif olarak gözünüze çarpar diye düşünmüştüm.
Umarım aradığınız şeyin çözümünü bulursunuz.

• Beğen
Tepkiler: V58
Forumda açtığım Smarttube programının başlığı aramalarda çıkıyor.Bu konuda daha düzgün bir yol olduğu için ve gereksiz yer kaplaması ve performanslı çalışma adına alternatif olarak konuya yazılmıştır.
Yanlış anlaşılma olduysa affola...
Forumun amacı zaten paylaşım yapmaktır.
Ben şahsen kimseyi gücendirecek yada şevkini kıracak birşey yazdığımı düşünmüyorum.

halen ben hatalı degilim modundasınız ben sonucta bişey paylaştım forumda yapılması gerektirdigi gibi degilmi ve saygı gösterilmesi gerekirdi diye düşünüyorum baska bir program tavsiye edeceksenizde bu uslupla olmamalıydı neyse canınız sagolsun mi boxt ta youtube reklam engelleme cok kişinin muzdarip oldugu bişey ben bunun caresinş paylaştım siz kalkmışsınız smartube şçyle böyle diyorsunuz

halen ben hatalı degilim modundasınız ben sonucta bişey paylaştım forumda yapılması gerektirdigi gibi degilmi ve saygı gösterilmesi gerekirdi diye düşünüyorum baska bir program tavsiye edeceksenizde bu uslupla olmamalıydı neyse canınız sagolsun mi boxt ta youtube reklam engelleme cok kişinin muzdarip oldugu bişey ben bunun caresinş paylaştım siz kalkmışsınız smartube şçyle böyle diyorsunuz
Sorunun Çözümüne öyle yada böyle ulaşmışsınız.Uzatmaya gerek yok.İyi forumlar.

haklısınız siz ne dereniz ben hatalı kusurluyum pardon bir daha ne yazar nede bişy paylaşırım size iyi forumlar

Bence konuyu uzatmanın bir anlamı yok ikinizinde önerileride güzel herkez fikrini yazmış ve paylaşmış ikinizede çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Forumda herkes çok alıngan maşallah birisine şu kafama takıldı diye bilgi almak amaçlı soru sorarız tersleşir birisi bişey paylaşır iznim dışında paylaşma hakkınız yok der öteki başka bir şey Allah için soruyorum çocuk musunuz çoğunuzun yaşı benden kat kat büyük koca koca insanlarsınız nedir bu alınganlık ?

halen smarrttubenin reklamını yapıyorsunuz ben sadece youtube reklam engellemesiyle ilgili paylaşım yaptım sagol demeniz yeterliydi smarttubeniz reklamını baska yerde baska sekilde yaparsınız benndedfim dns ayarları calışmayan cloudstream programını calıştırması icin söyledim bu dns mesela hyrox ve golge tv calıstırmıyor reklam engelleyici hatası veriyor

Ben yetkili olsam bu konuyu kaptırdım obalgün arkadaşımız ne güzel özür dilemiş bunu uzatmanın anlamı yok ayrıca burada reklam yapılmıyor isterseniz kullanırsınız istemez iseniz kullanamazsınız cevap yazmayın yeter.

Dilenen özrü kabul etmek genelde sandığımızdan çok daha zordur. Bunun sebeplerinden biri doğru bir şekilde özür dilemenin birçok adımı olmasıdır, diyebiliriz. Bir diğer sebebi de geçmişteki kırgınlıkların iz bırakabilmesidir; özellikle de bu yaralardan sorumlu olan kişi gerçek bir özür dilemediyse ya da telafi etmeye çalışmadıysa…

Özür dilemek oldukça karmaşık bir meseledir çünkü içinde birçok bileşen vardır. Bazı kültürler özür dilerken bütün bu adımlara dikkat etmenize gerek olmadığını söylese de gerçekten affedilmek ve geride bırakabilmek için bunlara dikkat etmek en iyi sonucu verecektir. İnsanların farklı farklı deneyimleri ve hassasiyetleri vardır; bazıları bu adımlardan sadece birkaç tanesine gereksinim duyarken, diğerleri bunları önemli görmeyebilir. Her yaşantı kendine özgüdür ve her ilişkilenme biçimi kendi dinamiklerine sahiptir. Özür dilemenin bütün parçalarını özenle yerine getirdiğiniz taktirde o kişi için hangisinin önemli olduğunu tahmin etmenize gerek kalmaz. Bunun yanında, bu denli bir özenle özür dilemek, kırılmış olan karşıdaki kişi için içtenlikli bir çabanın gösterilmesi anlamına gelir.

adguard vpn android tv icin apk sitesinden indirip kuruyoruz sonra sitesinen ücretsiz üyelik yapıyoruz ve mi box tan giriş yapıyoruz ben otomatık sec dedim o finlandiya secti ve youtube reklamlarını cıkmıyor
Paylaşımınız benim işime yarar. Teşekkürler, ben deneyeceğim. Arkadaşlar bildiğiniz şey de olsa emeğe saygı gösteriniz. Bilgi paylaştıkça çoğalır, ben biliyorum demekle değil.

AdGuard VPN'i ücretsiz edinin​

Aylık 3 GB ücretsiz VPN verisi — veya etkinliklerimize katılırsanız daha fazlası.

AdGuard VPN'i ücretsiz edinin​

Google Play

Android için AdGuard VPN
İndir​

Yakında AdGuard VPN'nin tüm harika özelliklerinin keyfini çıkarabileceksiniz: hızlı ve güvenli bir VPN protokolü, 70'den fazla konum, İstisna listeleri, Kill Switch ve daha fazlası!
AdGuard VPN'i indirmek için aşağıdaki düğmeye tıklayın.

Kurulum​

Google PlayAPK sürümü
Cihazınızdaki Google Play Store uygulamasında AdGuard VPN'i arayın ve Yükle öğesine basın.
google-play-install-step-1.png

Yüklemenin tamamlanmasını bekleyin.
google-play-install-step-2.png

Aç öğesine basın.
google-play-install-step-3.png

tv box 24 gb verdi 28 gün sonra otomatik yenilenecektir yazıyor tvbox apk yükledim ben mibox a

Konuyu görüntüleyenler

Geri