Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kendi adıma özür dilerim mesajım sizi gücendirdiyse. Belki bilginiz yoktur diye farklı bir uygulama kullandığım ve memnun olduğum için alternatif olarak gözünüze çarpar diye düşünmüştüm.arkadaslar niye böyle cevaplar veriyorsunuz anlamış degilim bi tesekkur eder veya bişey der yok ona gerek yok buna gerek yok ben şunu kullanıyorum falan nuzdarip olan insanlar vardır youtube konusunda işte böyle yaptınız icin insanın bişye paylaşmak istemiyor
Forumda açtığım Smarttube programının başlığı aramalarda çıkıyor.Bu konuda daha düzgün bir yol olduğu için ve gereksiz yer kaplaması ve performanslı çalışma adına alternatif olarak konuya yazılmıştır.arkadaslar niye böyle cevaplar veriyorsunuz anlamış degilim bi tesekkur eder veya bişey der yok ona gerek yok buna gerek yok ben şunu kullanıyorum falan nuzdarip olan insanlar vardır youtube konusunda işte böyle yaptınız icin insanın bişye paylaşmak istemiyor
Sorunun Çözümüne öyle yada böyle ulaşmışsınız.Uzatmaya gerek yok.İyi forumlar.halen ben hatalı degilim modundasınız ben sonucta bişey paylaştım forumda yapılması gerektirdigi gibi degilmi ve saygı gösterilmesi gerekirdi diye düşünüyorum baska bir program tavsiye edeceksenizde bu uslupla olmamalıydı neyse canınız sagolsun mi boxt ta youtube reklam engelleme cok kişinin muzdarip oldugu bişey ben bunun caresinş paylaştım siz kalkmışsınız smartube şçyle böyle diyorsunuz
Paylaşımınız benim işime yarar. Teşekkürler, ben deneyeceğim. Arkadaşlar bildiğiniz şey de olsa emeğe saygı gösteriniz. Bilgi paylaştıkça çoğalır, ben biliyorum demekle değil.adguard vpn android tv icin apk sitesinden indirip kuruyoruz sonra sitesinen ücretsiz üyelik yapıyoruz ve mi box tan giriş yapıyoruz ben otomatık sec dedim o finlandiya secti ve youtube reklamlarını cıkmıyor
Mi Box için smart tube apk var mı. nereden bulabilirimYoutube boxta en kolay aşılan şey.Yıllardır smarttube kullanırım,hiç bozulmadı program.Öyle engelleyicilere falan gerek yok,premiumsun sürekli.