Mi Box 4k laptopta Çalışır mı?

asifirtina

Üye
Konular
4
Merhaba.mi box 4k cihazını monitörde çalıştıramadım..acaba laptop ta çalışır mı? yardımlarınızı bekliyorum..

Merhaba.mi box 4k cihazını monitörde çalıştıramadım..acaba laptop ta çalışır mı? yardımlarınızı bekliyorum..
Çok garip monitörde çalışmamış olması.çözünürlük ayarları doğrudur umarım.(Misal 4k seçilidir çözünürlük fakat monitör desteklemiyordur.)yada çevirici vs kullandıysanız ondan da kaynaklanmış olabilir.Laptop konusuna gelince onların üstündeki hdmi sadece çıkıştır.yani bağladığınız cihazın görüntüsü laptop ekranında çıkmaz.Keza usb girişleride öyledir.

Çok garip monitörde çalışmamış olması.çözünürlük ayarları doğrudur umarım.(Misal 4k seçilidir çözünürlük fakat monitör desteklemiyordur.)yada çevirici vs kullandıysanız ondan da kaynaklanmış olabilir.Laptop konusuna gelince onların üstündeki hdmi sadece çıkıştır.yani bağladığınız cihazın görüntüsü laptop ekranında çıkmaz.Keza usb girişleride öyledir.
merhaba..öncelikle bilgi için teşekkürler..monitörde bir türlü görüntü sağlayamadım..aslında en iyisi monitör ancak çözünürlük ayarlarını ayarlasam da görüntü sağlayamadım...

Laptopların hdmi çıkışları genellikle çıkıştır.Girişli olanları çok nadir bulunur ve pahalıdır.Varmış ama ben görmedim daha hiç.

Monitör tv mantığı ile daha kolay olması gerekiyor, nasıl tv ye takıp kaynak kısmından hdmi 1-2-3 gibi seçiyorsak monitör içinde öyle olması kaynak seçimi yapılabiliyorsa menüsünden açması lazım mi box ı...

Demek farklı yönteme geçmeyi istiyorsunuz ;)

Laptopa bağlanır tabi ama onun için de adaptör gerekiyor. HDMI video capture diye aratırsanız HDMI girişi olan ve USB çıkışı olan aygıtları görürsünüz. Daha sonra laptopa potplayer gibi bir video izleme programı kurup menüsünden aç dedikten sonra aygıt seçeneklerine girip düzenleyerek görüntü aygıtını ve ses aygıtını bağlı dönüştürücüden çalıştırması için USB olarak seçmelisiniz. Gerisi çok basit, AÇ/OPEN dediğiniz anda laptop ekranında görüntü gelir. Cihaz kumandası ile de tvdeki gibi kontrole devam edip izlersiniz.

Geri