asifirtina
Üye
- Konular
- 4
Merhaba.mi box 4k cihazını monitörde çalıştıramadım..acaba laptop ta çalışır mı? yardımlarınızı bekliyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çok garip monitörde çalışmamış olması.çözünürlük ayarları doğrudur umarım.(Misal 4k seçilidir çözünürlük fakat monitör desteklemiyordur.)yada çevirici vs kullandıysanız ondan da kaynaklanmış olabilir.Laptop konusuna gelince onların üstündeki hdmi sadece çıkıştır.yani bağladığınız cihazın görüntüsü laptop ekranında çıkmaz.Keza usb girişleride öyledir.Merhaba.mi box 4k cihazını monitörde çalıştıramadım..acaba laptop ta çalışır mı? yardımlarınızı bekliyorum..
merhaba..öncelikle bilgi için teşekkürler..monitörde bir türlü görüntü sağlayamadım..aslında en iyisi monitör ancak çözünürlük ayarlarını ayarlasam da görüntü sağlayamadım...Çok garip monitörde çalışmamış olması.çözünürlük ayarları doğrudur umarım.(Misal 4k seçilidir çözünürlük fakat monitör desteklemiyordur.)yada çevirici vs kullandıysanız ondan da kaynaklanmış olabilir.Laptop konusuna gelince onların üstündeki hdmi sadece çıkıştır.yani bağladığınız cihazın görüntüsü laptop ekranında çıkmaz.Keza usb girişleride öyledir.
Laptopların hdmi çıkışları genellikle çıkıştır.Girişli olanları çok nadir bulunur ve pahalıdır.Varmış ama ben görmedim daha hiç.Merhaba.mi box 4k cihazını monitörde çalıştıramadım..acaba laptop ta çalışır mı? yardımlarınızı bekliyorum..