Mavra Tv Google Playde Test Uygulamasını Kullanmaya Davetlisiniz (E MAİL VERMENİZ GEREKİYORMUŞ)

DM den yazdım size. Bilginiz olsun. iyi günler.

Anladığım kadarıyla uygulamayı futv girişine, güneştv ninde içeriğine benzeterek yapmış arkadaşımız yalnız kanımca ne futv görsel netliğine nede güneştv içerik düzenine benzemiş. Umarım eksiklikleri kısa zamanda düzelir

Üstad Futv nin geliştiricisi benim Güneş tv geliştiricisi de arkadaşım eksiklik derken hangi eksiklik üstat

Futv beğendiğim bir uygulama, eksikliği olduğunu değil içeriklerin geliştirilnesiyle özellikle benim vazgeçilmezim olur.
Güneş tv ve bu uygulamada kullanılan yöntem aynı ama ulusal kanallar güneştv de çok her ikisinde de maalesef ana ekrandaki reklam sporx içeriği berbat. Her iki uygulamada da vavo, huhu, oha, kool içeriği aynı tipte yüklenebilir durumda ama bu uygulamada ortada siyah itici bir karışık ortamda listeleniyor.

Futv beğendiğim bir uygulama, eksikliği olduğunu değil içeriklerin geliştirilnesiyle özellikle benim vazgeçilmezim olur.
Güneş tv ve bu uygulamada kullanılan yöntem aynı ama ulusal kanallar güneştv de çok her ikisinde de maalesef ana ekrandaki reklam sporx içeriği berbat. Her iki uygulamada da vavo, huhu, oha, kool içeriği aynı tipte yüklenebilir durumda ama bu uygulamada ortada siyah itici bir karışık ortamda listeleniyor.
Alttaki siyah yazılar ben uygulamayı Google play'e yükledikten sonra oluştu bilgin olsun tabiki zamanla birşeyler gelişir Gelişmeyede Devam edecek

Konuyu görüntüleyenler

Geri