uygulamayı mi attın bakınıyorum ama bulamıyorumustad bulamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
uygulamayı mi attın bakınıyorum ama bulamıyorumustad bulamadım
linki bulamadım ustadverdiğim mail adresi kullandığın cihazda kurulu ise verdiğim linke tıkladığında açılır
tamamdır indirebilirsin[email protected]
Eklersen sevinirim
Davetiye Linki ilk 100 Kişi İçin Geçerlilinki bulamadım ustad
yaptım ustad sağoluygulamayı mi attın bakınıyorum ama bulamıyorum
tv boxta bana verdiğiniz gmail adresi ile giriş yapın açılırTv box da bende bulamadım. Başka bir yöntemi varmı
Dediğiniz şekilde yaptım fakat olmadıtv boxta bana verdiğiniz gmail adresi ile giriş yapın açılır
Konu başlangıcında üstadlinki bulamadım ustad
[email protected] sa kaydedebilirmisin
İndirebilirsin[email protected] sa kaydedebilirmisin
Kota doldu muE mailini özelden bana paylaşan arkadaşları test için kaydedebilirim ancak öyle kullanılıyormuş an itibari ile bende öğrendim
Arkadaşlar Google Playe Uygulamamı Sunmuş Bulunmaktayım Dahili Test Aşamasını Başlattım Testten Başarılı Bir şekilde geçerse Uygulama Yayınlanacak ve Google Playde Uygulamamız olacak ilk 100 kişi Davete kabul edilecek Acele edin Ve test edin
Kullanımı çok basit bunu google playden testten geçsin diye yaptım ulusal kanallar direk yükleniyor malum kanallar ise servis ekle bölümünden ekleniyor ve siz silmedikçe silinmiyor yanlışlıkla silseniz bile tekrar ekleyebilirsiniz
servis bölümüne aynı güneştv deki gibi servis ismi vavoo yazın servis url kısmına : vavoo.to yazıyorsunuz https yi unutmayın
vpn ile yönlendirme penceresi açılıyor google playde olan bir vpn güzel çalışıyor indirip kurun ve servisler eklendikten sonra uygulamanın tadını çıkarın
Mavra TV ile Eğlence ve Spor Tek Yerde!
Türkiye'nin dört bir yanından ulusal TV kanallarını ve en güncel spor haberlerini tek çatı altında buluşturan yepyeni platform: Mavra TV!
Canlı TV Yayınları
Ulusal kanalların tamamı anında erişimle elinizin altında!
Spor Haberleri ve Sonuçlar
Süper Lig’den Avrupa kupalarına, basketboldan voleybola en sıcak gelişmeler ve anlık skorlar burada!
Kolay Kullanım – Tüm Cihazlarla Uyumlu
Akıllı telefon, tablet ya da bilgisayar fark etmez – her yerden Mavra TV keyfi!
İndirme Ve Davet Linki :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yinede sağol.evet kota doldu üstadım