ugur2941
Paylaşımcı
- Konular
- 9
tamamdır üstad indirebilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
tamamdır üstad indirebilirsin
google playeBulunmadı diyor malesef
Tamamdır 0stad indirebilirsin
Android boxta malesef uygulama görünmedigoogle playe
mavratv.agxm yazın aratın
google playe
mavratv.agxm yazın aratın
Linkten indirebilirsin üstadAndroid boxta malesef uygulama görünmedi
[email protected] banada atabilirmisin üstadE mailini özelden bana paylaşan arkadaşları test için kaydedebilirim ancak öyle kullanılıyormuş an itibari ile bende öğrendim
Arkadaşlar Google Playe Uygulamamı Sunmuş Bulunmaktayım Dahili Test Aşamasını Başlattım Testten Başarılı Bir şekilde geçerse Uygulama Yayınlanacak ve Google Playde Uygulamamız olacak ilk 100 kişi Davete kabul edilecek Acele edin Ve test edin
Kullanımı çok basit bunu google playden testten geçsin diye yaptım ulusal kanallar direk yükleniyor malum kanallar ise servis ekle bölümünden ekleniyor ve siz silmedikçe silinmiyor yanlışlıkla silseniz bile tekrar ekleyebilirsiniz
servis bölümüne aynı güneştv deki gibi servis ismi vavoo yazın servis url kısmına : vavoo.to yazıyorsunuz https yi unutmayın
vpn ile yönlendirme penceresi açılıyor google playde olan bir vpn güzel çalışıyor indirip kurun ve servisler eklendikten sonra uygulamanın tadını çıkarın
Mavra TV ile Eğlence ve Spor Tek Yerde!
Türkiye'nin dört bir yanından ulusal TV kanallarını ve en güncel spor haberlerini tek çatı altında buluşturan yepyeni platform: Mavra TV!
Canlı TV Yayınları
Ulusal kanalların tamamı anında erişimle elinizin altında!
Spor Haberleri ve Sonuçlar
Süper Lig’den Avrupa kupalarına, basketboldan voleybola en sıcak gelişmeler ve anlık skorlar burada!
Kolay Kullanım – Tüm Cihazlarla Uyumlu
Akıllı telefon, tablet ya da bilgisayar fark etmez – her yerden Mavra TV keyfi!
İndirme Ve Davet Linki :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yok bu mail sahibine görünüyor üstadgoogladn silmişler
Kayitli mail hesabindan dirwk uygulama indirebiliyorsunuz nacizane uygulama icin yorumlarim acilistqku logo daha stabil halw gwtirilwbilir habwr iygulamasi formatinda hazirlamissiniz fuzwl olmus mac yayinlarini mac zamani yayin acqrsaniz muhtemelen play store dan atilirsiniz elinize sagliktamamdır üstad indirebilirsin
İndirebilirsiniz kaydettim
tamamdır indirebilirsin[email protected] banada atabilirmisin üstad
kaydedildi indirebilirsin üstad
indirebilirsin üstad
indirebilirsin üstadım