Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Özelden Devam Edeceğim Diyordu Onun Hakkında Bilgisi Olan Var Mı Diye Sormuştum Aslında. Yani Kendisi Şuan Özelden Devam Ediyor Mu Nereden Devam Ediyor Falan Bunları Öğrenmek Benim Amacım. Yinede Sağolun TeşekkürlerGünümüzde kendisi eklenti yapmayı bıraktı. "makoto2" reposundan yedek eklentilerini kullanmak dışında bir çareniz yok.
Hayır devam etmiyor. Sanırsam işleri sebebiyle o meseleyide aradan çıkardıÖzelden Devam Edeceğim Diyordu Onun Hakkında Bilgisi Olan Var Mı Diye Sormuştum Aslında. Yani Kendisi Şuan Özelden Devam Ediyor Mu Nereden Devam Ediyor Falan Bunları Öğrenmek Benim Amacım. Yinede Sağolun Teşekkürler![]()
Yakın dönemde dizillanın şifrelemesini çözmüştü. Exxen ve ssport gibi eklentileride yapıyordu. O gideli 3 ay oldu ve yenisi gelmedi. Geliştirenler siz olmadığınız için değerini anlamayabilirsiniz tabiki, anlayışla karşılıyorum.MakotoTokioki gider, Akuno Matata gelir, gelmezse de olanla idare ederiz. Cihazı aldığımda CS den haberim bile yoktu neticede
Argümanı bulunan insan avukat sayılıyorsa güzelmişBen geliştiricileri severim, sevmediğim avukatları