MakotoTokioki Hakkında

Devrem

Paylaşımcı
Konular
36
Bu Arkadaş Hakkında Elinde En Güncel Bilgi Olan Varsa Burada Bizimle Paylaşırsa Gerçekten Çok Sevinirim.

Kendisini Önceden Tanıyan İnsanlar Şuan Kim Olduğunu Hatırlıyordur Umarım Unutmamıştır

Yaptığı Eklentiler Gerçekten Mükemmel Ötesiydi

Günümüzde kendisi eklenti yapmayı bıraktı. "makoto2" reposundan yedek eklentilerini kullanmak dışında bir çareniz yok.

Günümüzde kendisi eklenti yapmayı bıraktı. "makoto2" reposundan yedek eklentilerini kullanmak dışında bir çareniz yok.
Özelden Devam Edeceğim Diyordu Onun Hakkında Bilgisi Olan Var Mı Diye Sormuştum Aslında. Yani Kendisi Şuan Özelden Devam Ediyor Mu Nereden Devam Ediyor Falan Bunları Öğrenmek Benim Amacım. Yinede Sağolun Teşekkürler 🙂

Özelden Devam Edeceğim Diyordu Onun Hakkında Bilgisi Olan Var Mı Diye Sormuştum Aslında. Yani Kendisi Şuan Özelden Devam Ediyor Mu Nereden Devam Ediyor Falan Bunları Öğrenmek Benim Amacım. Yinede Sağolun Teşekkürler 🙂
Hayır devam etmiyor. Sanırsam işleri sebebiyle o meseleyide aradan çıkardı :D
Repoyla uğraştığı dönemde bile sadece işten döndüğü vakit bakabiliyordu.

Konu hortlatmak ve konuyu sürekli yukarı taşımak amacıyla arka arkaya mesaj (Flood) yasaktır.

Forum kurallarına gözatabilirsiniz

MakotoTokioki gider, Akuno Matata gelir, gelmezse de olanla idare ederiz. Cihazı aldığımda CS den haberim bile yoktu neticede

MakotoTokioki gider, Akuno Matata gelir, gelmezse de olanla idare ederiz. Cihazı aldığımda CS den haberim bile yoktu neticede
Yakın dönemde dizillanın şifrelemesini çözmüştü. Exxen ve ssport gibi eklentileride yapıyordu. O gideli 3 ay oldu ve yenisi gelmedi. Geliştirenler siz olmadığınız için değerini anlamayabilirsiniz tabiki, anlayışla karşılıyorum.

Ben geliştiricileri severim, sevmediğim avukatları

Burada güzel insanlar var hepsine teşekkür ederim makato güzel eklentiler yapardı

Geri