Öneri Makoto Yerel Diziler CloudStream Eklentisi

Konular
2
Merhaba Arkadaşlar,

Makoto nickli arkadaş deposuna yerel diziler için eklenti düzenlemeye başladı. Eklentinin adı YerelDiziler. Bununla ilgili çok talep gördüm forumda. Bu yüzden sizide bilgilendirmek istedim. Şu an için Atv, Show Tv ve Kanal D dizilerini tamamladı. Diğer kanallarıda ekleyecekmiş.

Birde Telegramda duyuru kanalı açmışlar. Duyuruları oradan yapıyorlar. Katılmak isteyenler

Deposunun kısa adı makoto
Bunu yazıp eklerseniz eklentilerini göreceksiniz.

Herkese iyi akşamlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-14-22-55-31-330_com.lagradost.cloudstream3-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-14-22-55-31-330_com.lagradost.cloudstream3-edit.jpg
    995.2 KB · Görüntüleme: 759
  • Screenshot_2025-04-14-22-55-54-811_com.lagradost.cloudstream3-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-14-22-55-54-811_com.lagradost.cloudstream3-edit.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
Gerçekten harika olmuş, emeğinize sağlık

Merhaba Arkadaşlar,

Makoto nickli arkadaş deposuna yerel diziler için eklenti düzenlemeye başladı. Eklentinin adı YerelDiziler. Bununla ilgili çok talep gördüm forumda. Bu yüzden sizide bilgilendirmek istedim. Şu an için Atv, Show Tv ve Kanal D dizilerini tamamladı. Diğer kanallarıda ekleyecekmiş.

Birde Telegramda duyuru kanalı açmışlar. Duyuruları oradan yapıyorlar. Katılmak isteyenler

Deposunun kısa adı makoto
Bunu yazıp eklerseniz eklentilerini göreceksiniz.

Herkese iyi akşamlar.
Ben bir türlü ekleme yapamıyorum kopyalayıp depo ekleye yapıştırıyorum olmuyor yardım lütfen

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250415_215746_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250415_215746_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    350.2 KB · Görüntüleme: 34
Makoto'nun Cloudstream Reposu :

h ttps://raw.githubusercontent.com/MakotoTokioki/Cloudstream-Turkce-Eklentiler/main/repo.json

∆ h yi birleştirebilirsiniz

Son düzenleme:
İyi akşamlar sitesinin cloudstream eklentisi var mıdır acaba yardımcı olabilir misiniz

Yerel diziler güncellenmeye devam ediyor. Show , Atv , now , kanald ve şimdi star eklendi

Son düzenleme:
İyi akşamlar sitesinin cloudstream eklentisi var mıdır acaba yardımcı olabilir misiniz
Bu sitenin eklentisini hiç görmedim. Makoto yerel dizileri tamamladıktan sonra düşünecek. Sen yinede github üzerinden issue aç.

Konuyu görüntüleyenler

Geri