Yapımcı ile iletişime geçtim , düzelttiTabii eklentisi çökmüş durumda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yapımcı ile iletişime geçtim , düzelttiTabii eklentisi çökmüş durumda
Bende açmadı torrent filmi, baya da bekledim oysa. Farklı torrent eklentilerinde açıyorTürkçe altyazı seçeneği ile torrent filmler eklentisi...
Düzeldi ancak şimdi de filmler yokYapımcı ile iletişime geçtim , düzeltti
Kod hatasi diyoDüzeldi ancak şimdi de filmler yok
Bakacak onlaraDüzeldi ancak şimdi de filmler yok
Tamamdır çok teşekkürler ilgi ve alakadar olduğun için üstadımBakacak onlara
Ben de açıyor hepsini. Sen hangi filme baktınBende açmadı torrent filmi, baya da bekledim oysa. Farklı torrent eklentilerinde açıyor
İlk filme, test amaçlı, birazdan yine bakarımBen de açıyor hepsini. Sen hangi filme baktın
Yeni kontrol edebildim, flight risk isimli film, şu an açıldı, hiç bir değişiklik yapmama rağmen. TeşekkürlerBen de açıyor hepsini. Sen hangi filme baktın
Yeni bir güncelleme daha attı. DüzeldiDüzeldi ancak şimdi de filmler yok
Evet ve yine bozulmuş durumda, yeni İssue açtım Github'da bunun üzerineYeni bir güncelleme daha attı. Düzeldi
Kapattı eklentiyiEvet ve yine bozulmuş durumda, yeni İssue açtım Github'da bunun üzerine
Github sayfasından issue açabilirsintrt arşiv, trt 2 ve trt belgesele ait programlara ait arşiv bir eklenti yapılabilir miolursa tadından yenmez