BNT | Benita
Paylaşımcı
- Konular
- 13
Makoto Tabii Eklentisine Kendi Hesabımı Girdim. Girince Açıldı Eklenti. Bidaha Patlamaz mı eklenti? Mantığını anlamadım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
mantık olarak mantıksızMakoto Tabii Eklentisine Kendi Hesabımı Girdim. Girince Açıldı Eklenti. Bidaha Patlamaz mı eklenti? Mantığını anlamadım?
Patlar yani?mantık olarak mantıksız
kullanıcı girmeli cloudstream eklentisi saçma bide cloudstream yüklüyse zaten orda olan bişeyi herhangi birinde bulursun bencePatlar yani?
Tabii de ücretsiz hesap ile sınırlı içerik bulunuyor. Makoto eklentisinde ücretsiz hesabı girsende full gibi oluyorkullanıcı girmeli cloudstream eklentisi saçma bide cloudstream yüklüyse zaten orda olan bişeyi herhangi birinde bulursun bence
Github adresinde biri ona "mesajlarımı siliyorsun seni şikayet edicem fln" yazmıştı ondan sonra olduMakoto eklentilerin hepsi devre dışı görünüyor. Düzelir mi acaba?
Geri açmamak üzere kapatma kararı aldıMakoto eklentilerin hepsi devre dışı görünüyor. Düzelir mi acaba?
Yapma Bee. Tabii ve exeen iyiydiGeri açmamak üzere kapatma kararı aldı
Yazık oldu valla , böyle değerli özverili arkadaşları kaybetmek üzücü.Bu arkadaşların kıymetini bilmek ve teşvik etmek gerekirken onların hevesini kırmak bu yaptıkları özverili işlerden soğutmak çok saçma ve kıskançlık.Geri açmamak üzere kapatma kararı aldı
İşte bir şey diyecem olmyacak böyle insanlar bir şey bilmeyip 6 aydan 6 aya kontör yükleyip millete sallayan asalaklae yaşları 15 16 tek bildikleri şey başkasının emeklerini hiçe saymakGithub adresinde biri ona "mesajlarımı siliyorsun seni şikayet edicem fln" yazmıştı ondan sonra oldu
Seni yeni makoto olmaya davet ediyoruzİşte bir şey diyecem olmyacak böyle insanlar bir şey bilmeyip 6 aydan 6 aya kontör yükleyip millete sallayan asalaklae yaşları 15 16 tek bildikleri şey başkasının emeklerini hiçe saymak
Ben tanımıyorumda zaten anonim kiSeni yeni makoto olmaya davet ediyoruzsaka bir yana da, neden anonim olarak devam etmiyor arkadasınız acaba.?
gitti mi mako naptılar adama ?Geri açmamak üzere kapatma kararı aldı
Araştırdığım kadarıyla github'daki tüm eklentileri + telegram kanalı silinmiş. İnşallah dediğiniz gibi olur diyelim o zaman.eklentileri bende var ancak kendisi kaybolmadı sadece eklentileri devre disi ama aktif mümkünse biraz beklemeniz zaten kendisi yakında muhtemel adresi paylaşıma sunacaktır...