Makoto Hakkında

BNT | Benita

Paylaşımcı
Konular
13
Makoto Tabii Eklentisine Kendi Hesabımı Girdim. Girince Açıldı Eklenti. Bidaha Patlamaz mı eklenti? Mantığını anlamadım?

Bende şimdi fark ettim kendi deposunu devre dışı bırakmış. Şimdiye kadar çok güzel işlere imza attı emeğine sağlık diyorum umarım tekrar aramıza döner.

Github adresinde biri ona "mesajlarımı siliyorsun seni şikayet edicem fln" yazmıştı ondan sonra oldu
İşte bir şey diyecem olmyacak böyle insanlar bir şey bilmeyip 6 aydan 6 aya kontör yükleyip millete sallayan asalaklae yaşları 15 16 tek bildikleri şey başkasının emeklerini hiçe saymak

İşte bir şey diyecem olmyacak böyle insanlar bir şey bilmeyip 6 aydan 6 aya kontör yükleyip millete sallayan asalaklae yaşları 15 16 tek bildikleri şey başkasının emeklerini hiçe saymak
Seni yeni makoto olmaya davet ediyoruz :) saka bir yana da, neden anonim olarak devam etmiyor arkadasınız acaba.?

Üzücü bir durum maalesef.
Sahibinin hoşuna gider mi gitmez mi bilmiyorum ama geri getirmenin bir yolu var.
Eğer bu repo'nun eklentilerini uygulamasına eklemiş ve bunu rootlu cihaz üzerinde yapmış olan varsa cloudstream'in uygulama dosyalarından eklentilerin en son indirilmiş dosya hallerine erişebilir.
Bu kriterlere uyanlar bunu yapıp dosyaları da buradan paylaşırsa isteyen kendi kullanır, reposu olan varsa reposuna ekler herkes kullanır.
Ben maalesef rootlu cihazımda değil de normal cihazımda bu eklentileri kurmuşum o yüzden dosyaları alamıyorum.
"Ben rootlu cihazımda bu eklentileri kullanmıştım" diyen varsa yazsın, dosyaları nerede bulacağını anlatırım. Ya da bu işlere hakimse kendi erişip burada paylaşırsa herkese faydalı olur.

eklentileri bende var ancak kendisi kaybolmadı sadece eklentileri devre disi ama aktif mümkünse biraz beklemeniz zaten kendisi yakında muhtemel adresi paylaşıma sunacaktır...

eklentileri bende var ancak kendisi kaybolmadı sadece eklentileri devre disi ama aktif mümkünse biraz beklemeniz zaten kendisi yakında muhtemel adresi paylaşıma sunacaktır...
Araştırdığım kadarıyla github'daki tüm eklentileri + telegram kanalı silinmiş. İnşallah dediğiniz gibi olur diyelim o zaman.

Geri