Makoto Hakkında

Bu isleri yapmaya hevesli bir arkadasimizdi bazi kendini bilmez haddisizler yuzunden oldu sanirim
Bir sure ara verip devam eder makoto olmaz adi misal fomoco olur devam eder diye tahmin ediyorum.

Çok üzücü bir durum. İnsanlar emek veriyor ve faydalı paylaşımlarda bulunuyorlar ama bazı kendini bilmezlerin terbiyesizliği yüzünden bir anda tüm emeklerinden vazgeçiyorlar. Kişisel düşüncem, Makoto arkadaşımızın tavrı da yanlış; sonuçta 1-2 çürük, kokmuş, kurtlanmış meyve yüzünden tüm sepeti çöpe atmazsınız. Birçok insanın faydalandığı bir repoydu. Umarım sonra sakin bir şekilde düşünüp pire için yorgan yakılmayacağı kararını verir.

Bu isleri yapmaya hevesli bir arkadasimizdi bazi kendini bilmez haddisizler yuzunden oldu sanirim
Bir sure ara verip devam eder makoto olmaz adi misal fomoco olur devam eder diye tahmin ediyorum.
Merak etmeyin devam ediyor ancak birsure gelistirme ile ilgilenecek diye dusunuyorum ...

Özellikle Yerel Diziler ve Yerel Programlar diye iki eklentisi vardı. Mevcut TV kanallarındaki dizilerin ve programların tüm bölümleri var. Bölüm kaçıran veya sonradan izlemek isteyenler için çok güzel iki eklenti. Diğer repolarda maalesef bu eklentiler yok. Ailemizde en çok sevilen eklentilerdi. Yazık oldu. Bunlar ve benzeri birçok eklentiler ile birçok aileyi mutlu ediyordu. Inşallah verdiği kararı tekrar gözden geçirip geri döner.

Geri