Tulsa King
Paylaşımcı
- Konular
- 37
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
En cok oy alan 4 tanesi guzel. Dordunu de denedim. Vpn gerekebilir.hocam hangisini önerirsin
deniyorum hocam saolasınEn cok oy alan 4 tanesi guzel. Dordunu de denedim. Vpn gerekebilir.
Kodinin olayi su mevcutta olan websitelerini tv box'a uyarliyorlar. Ben bilgisayar ve hdmi kullanmayi sevdigim icin kodi kullanmiyorum. Daha iyi uygulamalar da var zaten.deniyorum hocam saolasın
Kodinin olayi su mevcutta olan websitelerini tv box'a uyarliyorlar. Ben bilgisayar ve hdmi kullanmayi sevdigim icin kodi kullanmiyorum. Daha iyi uygulamalar da var
öneriniz var mıKodinin olayi su mevcutta olan websitelerini tv box'a uyarliyorlar. Ben bilgisayar ve hdmi kullanmayi sevdigim icin kodi kullanmiyorum. Daha iyi uygulamalar da var zaten.
saolasın profil kapalıymış seninde aradım buldum yine bir şeylerKardesim ben butun onerilerimi forumda yazdim. Tulsa king ve alilukunku olarak aratirsan bulursun
Uygulamalar kisminda hepsi yazarsaolasın profil kapalıymış seninde aradım buldum yine bir şeyler
Kodinin önbelleği bütün verileri temizleyin uygulamalar kısmından red wizard silinir böyleceArkadaşlar merhaba.
Bu konularda yeni ve çok acemiyim, Kodi kurmaya çalışıyorum bir kaç gündür ama bir türlü beceremedim.
Homaticks android Box kullanıyorum.
Dün bir başka forumda Red Wizard kurdurdular bana ama o da Real Debrid olmadan açmıyor hiç bir şeyi. Şimdi de bu eklentiden kurtulamıyorum ne yaptıysam olmadı.Evde ki ses sisteminin de desteklediği şeyler izlemek istiyorum, ayrıca Box da Netflix, Amazon ve Disney+, İptv var. Yardımcı olabilecek olan olursa çok sevinirim.
Normal uygulamadan yaptım olmadı, ama dosya yöneticisinden yapınca oldu.Kodinin önbelleği bütün verileri temizleyin uygulamalar kısmından red wizard silinir böylece
ilk mesajda yazıyorNormal uygulamadan yaptım olmadı, ama dosya yöneticisinden yapınca oldu.
Şimdi kurulumu nasıl yapmalıyım ve hangi repoları kurmalıyım? Müsait olduğunuz da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tamam bakıyorum. Çok teşekkür ederim.ilk mesajda yazıyor
Ben de deneme amacli kurup silmistim. Bende sorun cikmamistiBen kodinin eklentilerinin hiç bir zaman stabil çalıştığını görmedim. Yinede eline sağlık Bi emek var ama kodiyi media player dışında kullanmak ölüm gibi bir şey
Kurmak derken eklenti kurmaksa ayarlarızArkadaşlar merhaba.
Bu konularda yeni ve çok acemiyim, Kodi kurmaya çalışıyorum bir kaç gündür ama bir türlü beceremedim.
Homaticks android Box kullanıyorum.
Dün bir başka forumda Red Wizard kurdurdular bana ama o da Real Debrid olmadan açmıyor hiç bir şeyi. Şimdi de bu eklentiden kurtulamıyorum ne yaptıysam olmadı.Evde ki ses sisteminin de desteklediği şeyler izlemek istiyorum, ayrıca Box da Netflix, Amazon ve Disney+, İptv var. Yardımcı olabilecek olan olursa çok sevinirim.