Öneri 🔥Maçları Kodi spor eklentilerinden izleyin🔥

Kardesim ben butun onerilerimi forumda yazdim. Tulsa king ve alilukunku olarak aratirsan bulursun

Arkadaşlar merhaba.
Bu konularda yeni ve çok acemiyim, Kodi kurmaya çalışıyorum bir kaç gündür ama bir türlü beceremedim.
Homaticks android Box kullanıyorum.
Dün bir başka forumda Red Wizard kurdurdular bana ama o da Real Debrid olmadan açmıyor hiç bir şeyi. Şimdi de bu eklentiden kurtulamıyorum ne yaptıysam olmadı.Evde ki ses sisteminin de desteklediği şeyler izlemek istiyorum, ayrıca Box da Netflix, Amazon ve Disney+, İptv var. Yardımcı olabilecek olan olursa çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba.
Bu konularda yeni ve çok acemiyim, Kodi kurmaya çalışıyorum bir kaç gündür ama bir türlü beceremedim.
Dün bir başka forumda Red Wizard kurdurdular bana ama o da Real Debrid olmadan açmıyor hiç bir şeyi. Şimdi de bu eklentiden kurtulamıyorum ne yaptıysam olmadı.Evde ki ses sisteminin de desteklediği şeyler izlemek istiyorum, ayrıca Box da Netflix, Amazon ve Disney+, İptv var. Yardımcı olabilecek olan olursa çok sevinirim.
Kodinin önbelleği bütün verileri temizleyin uygulamalar kısmından red wizard silinir böylece

Kodinin önbelleği bütün verileri temizleyin uygulamalar kısmından red wizard silinir böylece
Normal uygulamadan yaptım olmadı, ama dosya yöneticisinden yapınca oldu.
Şimdi kurulumu nasıl yapmalıyım ve hangi repoları kurmalıyım? Müsait olduğunuz da yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben kodinin eklentilerinin hiç bir zaman stabil çalıştığını görmedim. Yinede eline sağlık Bi emek var ama kodiyi media player dışında kullanmak ölüm gibi bir şey

Ben iptv kullandığım için Kodi’de spor kanallarına girme ihtiyacım yok, Stremio sürekli donduğu için DtsX ve True HD ses yayını yapan filmler için kurmak istiyorum aslında.

Arkadaşlar merhaba.
Kurmak derken eklenti kurmaksa ayarlarız

Geri